17 Kasım 2007

EVRENSEL MÜZİĞE DAVET!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Klasik (Mozart, Beethoven, Vivaldi, Bizzet vs..) ve New Age (Vangelis, Kitaro, Yanni, Enya, Dead Can Dance vs..) müziğinin en seçkin besteleri eşliğinde, Mardin ve tüm ilçelerinin resimlerinden oluşan foto galerimizi izlemeye ne dersiniz? Bu imkanı her akşam saat 18:00 den itibaren web sitemiz ww.surgucum.com üzerinden yayın yaptığımız radyomuz Sürgücü FM de sağlıyoruz.

Amacımız Mardinimizin tüm ilçe ve köyleriyle beraber Mardinimizin eşsiz güzelliklerini Evrensel müzik eşliğinde dünyaya kamuoyunun beğenisine sunmak. Biz tanıtımımızda evrensel dil olan müziği kullanıyoruz. Bu dil ki, dil, din ve ırk gözetmeksizin herkesin ruhunu okşayan Klasik ve New Age müziğidir. Belki bazılarınız bu güzel müziği ilk defa Sürgücü FM aracılığıyla tanıma fırsatı bulacaksınız. Ama inanın ki pişman olmayacaksınız. Çünkü Mardin demek sadece tarihi bir kent değildir. Mardin evrensel müziğin de kalesidir.

Umarım ileriki yıllarda En güzel klasik müzik konserleri ve organizasyonları bu tarihi kentimizde yapılır. Ve Mardin ilimiz de Efes, Aspendos ve Atina’daki Akropolis gibi evrensel müziğin sembolü olur. Her akşam saat 18:00 den itibaren Sürgücü FM de görüşmek üzere hoşçakalın.
NOT: Resim, Mardinli ressam İsmet Yedikardeşin "Kapıların Ardından Mardin" konulu tablosu.
Mehmet AYAZ
Mardin Sürgücülüler Derneği Eski Yöneticisi
Sürgücü Beldesi Eğitim Gönüllüsü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum