23 Mart 2003

SİTE HAKKINDA (Künye)

------------------------------------------------------------------
2000 yılında http://awina47.sitemynet.com adresiyle sitemizin yayınına başladık. 2002 yılında sitemizin adresini www.surgucu.beldesi.com olarak değiştirdik. Bu sitemiz 10 Ocak
  • 2004 Tarihinde Hecker saldırısı sonucu site içeriği silinerek yayınına son verildi. Daha sonra http://site.mynet.com/surgucululer adları kullanarak sitemizi yeniden hazırladık.
  • 15 Ekim 2006 tarihinden itibaren sitemizi http://surgucum.googlepages.com olarak zengin bir içerikle ve daha profesyonel bir tasarımla yeniledik.

  • Son olarak sitemizi 21.03.2008 te Surgucum olarak şu anki yeni tasarımıyla yayına soktuk.
  • Surgucum Mehmet AYAZ tarafından kişisel olarak kurulan ve hiçbir resmi veya gayri resmi kurumla bağı olmayan bir sitedir.
  • Sitemizin amacı Sürgücü Beldemizin tanıtımı başta olmak üzere Beldemizin temel alt yapı sorunlarını kamuoyuyla paylaşmak. O nedenle sitemizde Belediye, Okul ve Dernek ile ilgili bilgilere yer verdik. Amacımız dünyadaki Sürgücülülerin sesi olabilmek. O nedenle

  • Sürgücülüler ile ilgili her türlü yararlı yazı ve haberi sitemizde yayınlayacağız.
  • Şimdiye kadar hiçbir şahıs veya kurum tarafından sitemize maddi destek yapılmamıştır. Ancak destek vereceklerin talebini ise memnuniyetle karşılayacağız.
  • Sitemiz hiçbir siyasi görüş ve düşünceyi gütmemektedir. Sitemizde hiçbir kurum ve şahsı aşağılayıcı rencide edici ve karalayıcı yazı veya metni yayınlamamaktadır. Biz Sürgücü bazında herkese eşit mesafede değer vermekteyiz.
  • Sitemizin ziyaretçi defterine yazılan siyasi içerikli yazı ve mesajlar silinecektir.
  • Bazı ziyaretçilerimiz haklı olarak sitemizin amatörce olduğunu, zengin bir içeriğe sahip olmadığını ve düzenli olarak güncellenmediğinden şikayet etmektedirler. Bu sitenin kurulduğundan beri sadece bir şahsın maddi ve manevi özverileriyle geliştiğini göz önünde bulundurduğumuzda bu durumun normal karşılanması gerekir. Çünkü şimdiye kadar sitemize Ne Sürgücü Belediyesinden nede Sürgücülüler derneğinden hiçbir katkı sağlanmamıştır. Ancak biz kendi imkanlarımız ölçüsünde elimizden geleni yapmaya çalışacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum