25 Mayıs 2008

Kermese yoğun ilgi

Derik ilçesinde geliri fakir ve yetim öğrencilere bağışlanacak ve dört gün boyunca açık kalacak olan bir kermes düzenlendi. Kermes vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Derik'te faaliyet gösteren Derik ve Köyleri Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (DER-KÖY-DER) organize ettiği kermes Milli Eğitim Müdürlüğü binası karşında açıldı. Kermes açılışına katılan Dernek Başkanı Şeref Önen, "Derik'te bu tür sosyal etkinliklere ihtiyacımız var. Çünkü gerçekten fakir, muhtaç insanımız nüfusa orantılı olarak çok fazla. Bu tür sosyal etkinliklerle insanlarımıza bir nebze de faydalı olmak bizleri mutlu ediyor. Dernek olarak kermeste emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah böyle organizasyonların devamını da yapacağız" dedi.

Dört gün boyunca açık kalacak olan kermeste elişleri, çeşitli tablolar, kırtasiye malzemeleri, giyim eşyaları ve öğrencilere katkı amacıyla gönüllü bayanların yapmış olduğu ev yemekleri bulunuyor.

Kaynak: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum