22 Temmuz 2008

Mardinspor`da Belirsizlik Sürüyor!...

Mardinspor’un Onursal başkanı olan eski Milletvekili Süleyman Bölünmez’in kulüp başkanlığını bırakmasının ardından, hızlı bir iniş sergileyen Mardinspor’un mevcut hali taraftarları endişelendiriyor. Sahipsizliğin sonucunda gelen başarısızlıkla küme düşen ve gelinen noktada yeni sezon için henüz hiçbir hazırlığın yapılmadığı öğrenilen takımın içler acısı haline üzülen Mardinspor taraftarları; Kentin ileri gelenlerinin bir araya gelerer takım için yeni bir konsensüs sağlamaları gerektiğini savundular.

Sezonun başlamasına kısa bir süre kala Türkiye’de bulunan bütün profesyonel takımların yeni sezon hazırlıklarına çoktan başladığını işaret eden taraftarlar, ‘ne yapılacaksa biran önce yapılsın’ şeklinde çıkışta bundular.

Durum böyle giderse takımın sezona başlamama ihtimalinin de olduğuna işaret eden Mardinspor Taraftarlar Derneği Başkanı Celal Yel; “Takımımız henüz bir araya gelip toplanamadı bile. Ortada yeni sezon için görünen bir hazırlık yok. Taraftarlarımız bize geliyor ve biran önce bir şeylerin yapılması yönündeki beklentilerini dile getiriyorlar. Taraftarımız haklı, kentin tek sosyal aktivitesi olan Mardinspor’ un mevcut durumu herkesi derinden üzüyor. Bizlerde bu duruma seyirci kalmak istemiyoruz. Mardinspor taraftarları olarak takımımız için ne yapılacaksa yapmaya hazırız. Yeterki bir yerden başlanılması için bir araya gelinsin.” Şeklinde konuştu.

AÇIKLAMA YAPILMASI BEKLENİYOR

Mardinspor’da belirsizlik sürerken, kulüp başkanı Hadi Çomaktekin’in hafta başında; takımın mevcut durumu ve izlenecek yol ile ilgili geniş kapsamlı bir basın toplantısı yapacağı öğrenildi. Takımın maddi sorunlar olmak üzere bir çok sıkıntısının olduğu öğrenildi.

Kadir ÜRÜNDÜ

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum