7 Temmuz 2008

PTT Kargo Mardin'de Hizmete Girdi














PTT, posta tekeli dışında kalan hizmetlerin piyasa koşullarında verilebilmesi, müşteri beklentilerinin karşılanabilmesi ve memnuniyetinin artırılmasını sağlamak için daha kaliteli, etkin ve verimli hizmet sunmak amacıyla hazırladığı “PTT Kargo” hizmetine başladı.
Hizmetlerin başlamasıyla ilgili olarak Tarihi Mardin PTT Binasında düzenlenen törene PTT Mardin Başmüdürü M. Sait Yenigün ve kurum personelleri katıldı.
PTT Baş Müdürü Sait Yenigün, tarihi PTT hizmet binası ödünde yaptığı basın açıklamasıyla PTT'nin ülke genelinde başlatmış olduğu "PTT Kargo" uygulamasının Mardin'de de başlatıldığını açıkladı. PTT Kargo'nün arzulanan düzeyde hizmet verebilmesi için araç filosunu da genişlettiklerini belirten Yenigün, "Türkiye genelinde yapılan bu hizmeti tarih altın harflerle yazacaktır" dedi.
PTT Hizmet Filosu ve PTT Kargo hizmetinde çalışacak elemanların da hazır bulunduğu mütevazı törende PTT Baş Müdürü Sait Yenigün şu görüşlere yer verdi:
"Tecrübesi ve geniş hizmet ağıyla sektör içinde önemli bir yere sahip olan Kurumumuz, diğer hizmetlerinin yanı sıra kargo piyasasında da etkin, çağdaş ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla PTT Kargo olarak yeniden yapılandı.
Yeni organizasyon yapısı ve farklı çalışma düzeniyle yeniden yapılanan PTT Kargo hizmetlerimiz en güzel şekilleriyle değerli halkımızın takdir ve beğenilerine sunulmuştur.
Her zaman daha iyiyi hedefleyerek bugünlere gelen, yenilenen teşkilatımız, kargo pazarında da hak ettiği yeri alacaktır. Bunu sağlamak üzere PTT Kargo ile gönderilerin, Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna 24 saatte ulaştırılması için, mevcut 40 taşıma hattına 8 adet yeni hat eklenmiştir.
Mardin'de PTT kargo gönderilerinin adresten alınması ve zamanında alıcısına
tesliminin sağlanabilmesi için mevcut 240 idare personeline şu an için 1 adet PTT Kargo işletme şefi ve 2 işçi ilave edilerek hizmeti en iyi şekilde vatandaşımızın ayağına götürmeyi Hedeflemekteyiz. 'Ancak ilimizden ve ilçelerimizden gelecek olan talepler dikkate alınarak gerekli olan her türlü araç, gereç ve personel takviyesi yapılacaktır.
Kargolarının adresten teslim alınmasını talep eden müşterilerimiz PTT Kargo 169 arayarak veya internet sitemizden biz ulaşabilecekler. Bununla birlikte adresten ya da işyerlerinden teslim alınan kargolar göndericinin isteğine göndericinin adresinde teslim edilebildiği gibi PTT işyerlerinde de teslim edilebilecektir, Ayrıca teslim bilgilerinin SMS yada e-mail yoluyla göndericiye iletilmesi gibi günümüz teknolojisine uygun ek hizmetler de unutulmamıştır.’’

Haber: www.mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum