27 Eylül 2008

Mardin'de Mobil Gezici Karakollar Kurulacak

Mardin Emniyet Müdürü Serdar Meriç, ''Suç sayımız sıfır değil ama sıkıntı yaratacak suçlar yok.'' Dedi.

Mardin Emniyet Müdürü Serdar Meriç, ''Suç sayımız sıfır değil ama sıkıntı yaratacak suçlar yok.'' Dedi.
Mardin Emniyet Müdürlüğü görevine geçen ay atanan Meriç, yaptığı açıklamada, Mardin'e geldiği günden beri her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek, kaynaşmayı sağladığını belirtti.
Türkiye'nin 12 il ve ilçesinde görev yaptığını, buralarda kazandığı deneyimini Mardin'de en iyi şekilde uygulayacağını anlatan Meriç, kuracakları mobil gezici karakol hizmetleriyle hizmeti vatandaşın ayağına götüreceklerini söyledi.
Vatandaşlardan, karşılaştıkları olumsuz durumları 155 Polis İmdat telefonuna bildirmelerini isteyen Meriç, '' Vatandaşımızla bütünleştiğimiz ve güvenini kazandığımız ölçüde görevimizde başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz. Mardin'de suç sayımız sıfır değil ama sıkıntı yaratacak suçlar yok. Bizim varlığımızın sebebi vatandaşımızın huzur ve güvenliğini sağlamak.'' diye konuştu.
Kentin coğrafi konumu ve tarihi dokusunun cadde genişleme ve otopark kurulmasına engel teşkil ettiğini kaydeden Emniyet Müdürü Meriç, şunları söyledi:
‘'Bir caddemiz var ve trafik bazen karışıyor. Trafik ekiplerimiz birinci cadde üzerinde yoğun ve hareketli bir çalışma içindedirler. Trafiğin işlemesi ve aksamaması için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ancak coğrafi konum ve tarihi yapı elimizi kolumuzu bağlıyor. Bayram arifesinde esnafımızın araçlarını cadde üzerinde park etmemesini, alışverişe çıkan vatandaşlarımıza kolaylık sağlamasını istiyoruz. Vatandaşlarımızın bayram alış verişini huzur içinde yapması için gerekli tüm önlemleri aldık. Dışarıda görev yapan ekiplerimize ek olarak içerde görev yapan arkadaşlarımıza dış görev verdik. Vatandaşlarımızın bayram alışverişi yaparken dikkatli olmalarını, para çantalarını kontrol altında tutmalarını istiyoruz.''
Haber: www.mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum