30 Eylül 2008

Metin Pamukçu'nun Ramazan Bayramı Mesajı..

Toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, insanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramı'nı daha milletçe birlik, beraberlik ve huzur içinde idrak etmenin sevincini ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Bayramlar, dini ve milli inançlarımızı örf ve adetlerimizle harmanlayıp, geçmişten devraldığımız mirası geleceğe taşıdığımız kutsal günlerdir.

Kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün güçlendiği, güzel duyguların paylaşıldığı bayramlar, toplumsal yaşamımızda vazgeçilmez önem taşır.

Bayramları sadece yakın çevremizle değil; yoksullarla,öksüz ve yetimlerle, yaşlılarla, kimsesiz darda olan vatandaşlarımızla; kısaca ilgiye, desteğe muhtaç herkesle kederi ve sevinci paylaşarak kutlamalıyız.

Bu günleri fırsat bilerek, hoşgörü, uzlaşma, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde, toplumsal çıkarlarımızı korumalı, güzel ülkemizi ve geleceğimizi düşünerek hep birlikte çaba göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Mardinli hemşehrilerimin, Türk Milleti'nin ve tüm İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.

Metin PAMUKÇU

Mardin Belediye Başkanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum