13 Ekim 2008

Mardin'de Basın Kontrol Üye Seçimi Yapıldı

Basın Kontrol Kurulunu yeniden belirlemek üzere Cumartesi günü saat 11:00’da İl Defterdarlığı toplantı salonunda gerçekleşen toplantı İl Defterdarı Mustafa Akdemir başkanlığında yapıldı.


Basın Kontrol Kurulunu yeniden belirlemek üzere Cumartesi günü saat 11:00’da İl Defterdarlığı toplantı salonunda gerçekleşen toplantı İl Defterdarı Mustafa Akdemir başkanlığında yapıldı.
Toplantıya, Mardin Merkezinde günlük yayım yapan Kır’atım, Mardin Sesi, İletişim, ve Öncü-Mardin Haber gazetelerinin temsilcileri yanısıra Mardin İlçelerinde haftalık yayımlanan gazetelerin temsilcileri katıldı.
Kura yöntemiyle yapılan seçimde, Basın Kontrol Kurulu asil üyeliğine Ömer İskender Aydoğan, seçilirken 1. Yedek üyeliğe de Bülent Asman seçildi.
Defterdar Akdemir, toplantıda kendisini tanıttıktan sonra gazete temsilcileri çalıştıkları gazeteleri, kaç yıldır bu işi yaptıklarını sırayla açıkladılar. Defterdar Mustafa Akdemir, “bu görevi Vali beyin emirleriyle üstlendiğini Samsun’da görev yaptığı dönemde Basın Kontrol Kurulu Başkanlığını dört yıl süreyle yaptığını bu konuda deneyim sahibi olduğunu ifade etti.
Akdemir, Mardin ve İlçelerinde yayımlanan Gazetelerin daha kaliteli ve içeriği daha zengin bir şekilde çıkmasını sağlayacaklarını bu kapsamda denetim ve kontrollerini rutin bir şekilde sürdüreceklerini bunun için de gazete sahipleriyle daha sık bir araya gelmeye çalışacaklarını kaydetti. Bu arada Defterdar Mustafa Akdemir mesai saatlerindeki yoğun işleri sebebiyle gazete Kontrollerini ve Gazete sahipleriyle yapacakları toplantıları hafta sonlarında yapacaklarını dile getirdi.
Haber: Mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum