28 Ekim 2008

Oyak Çimento`da Yarışma Heyecanı


İnsanlığın ortak düşünme ve evrensel dil olan matimatiği sevdirmek ve teşvik etmek olan yarışma bu yıl Adana, Balıkesir, Batman, Bolu, Düzce, Hatay, Kahramanmaraş, Kırıkkale, Manisa, Mardin, Ordu, Rize, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Zonguldak illerinde düzenlenecek. Yarışmaya Adana Çimento, Bolu Çimento, Ünye Çimento, Mardin Çimento, OYAK Beton, Renault MAIS, Erdemir, İsdemir, Ermaden, Erbor, Hektaş ve Tukaş destek verecek.

Açıklamada son 5 yılda 1472 okulda 5 bin 912 katıldığı yarışmanın 15 Kasım Cumartesi günü 17 ilde aynı anda yapılacağını söyledi. İl birincilerinin belirleneceği 1. kademe sınavına bu yıl 483 okuldan 1932 öğrencinin katılacağı ve yarışmaya katılan tüm öğrencilere sartraç takımı, yarışmaya katılan tüm okullara ise 1.500 YTL nakdi yardım verileceği belirtildi.
İl birincisi olan okulun öğrenci, öğretmen ve okul müdürlerine 1'er Cumhuriyet altını, İl birincisi olan okulun öğrenci, öğretmen ve okul müdürlerine plaket, final sınavına kazanan şampiyon okulun öğrenci, öğretmen ve okul müdürlerini 1.000 YTL değerinde 1 kese altınla ödüllendirilecek.
Yarışma sonucunda şampiyon okula 15 bin YTL değerinde karma laboratuar kurulacağını ve şampiyon öğrencilerin ailelerine de 1.000YTL değerinde hediye çeki verilecek
Nezir Güneş
Mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum