25 Kasım 2008

10 Çocuk Babası Şahıs Öldürüldü

http://www.mardinnethaber.com/userfiles/image/2008/11/%C5%9Fehmus%20alan.jpg

Mardin'in Midyat ilçesinde çıkan kavgada bir kişi silahla vurularak öldürüldü. Tartıştığı kişiye öldürdüğü ileri sürülen zanlı aranıyor.
Olay sabah saatlerinde, Midyat'a bağlı Çavuşlu beldesinde meydana geldi. Aralarında önceden husumet bulunduğu bildirilen Şehmus Alan(51) ile Ş.A. (38) arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ş.A. üzerinde taşıdığı tabancayla Alan'a ateş etti. Alan, aldığı kurşun yaraları ile olay yerinde hayatını kaybetti. Cinayeti işleyen Ş.A., olayın ardından tabancasıyla birlikte kaçarken, beldede jandarma tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Jandarma ekipleri, zanlının yakalanması için çalışma başlatırken öldürülen Şehmus Alan'ın on çocuk babası olduğu öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Mardinnet.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum