25 Kasım 2008

Hırsızlık Çetesi Elemanları Yakalandı

http://www.mardinnethaber.com/userfiles/image/polis(4).jpg

Mardin Emniyet Müdürlüğünce Mardin ve Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda, 6 ilde 24 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri iddia edilen 5 kişi ile çalıntı malları satın aldıkları belirlenen 4 kişi yakalandı.

Mardin Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince hırsızlık olaylarının faillerinin yakalamasına yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında Mardin ve Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonda, Diyarbakır, Şanlıurfa, Şırnak, Mardin, Ağrı ve Iğdır'da 24 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştiren 5 kişi yakalandı. Zanlıların ifadeleri doğrultusunda yapılan çalışma sonucu, çalıntı malları satın aldığı belirlenen 4 kişi daha gözaltına alındı. Bu kişilerin evlerinde ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Mahkemeye sevk edilen 9 kişiden 3'ü tutuklandı, 6'sı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum