16 Kasım 2008

Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayları Vitrine Çıktı

Yaklaşan seçim nedeniyle başkan aday adayları kendilerini tanıtmaya başladılar.Midyat İş Adamları Derneği Başkanı Emrullah İnci, muhtarlara, iş adamlarına, siyasetçilere ve basın mensuplarına verdiği akşam yemeği ile belediye seçimlerinde aday olduğunu söyledi.

Midyat Moil İce-Mar tesislerinde verdiği yemek davetinin ardından, yaptığı kıssa bir konuşmada, davetlilere ütü kapalı olarak yerel seçimlerde Midyat belediye başkanlığına aday olduğunu söyledi. İnci daha sonra yaptığı konuşmada; “Midyat İş adamları derneği başkanıyım. Bu tür sosyal dayanışma babında aslında çok önemlidir. Bundan sonra sık sık bu tür toplantılar yapmaya çalışa caz. Özellikle sizleri davet etmemin nedeni, bazı hizmetler için bende varım. Mahalle muhtarlarımızın, esnaf arkadaşlarımızın, dernek ve oda başkalarını çağırmamın sebebi de bazı konularda hizmete varız. Hizmeti en iyi ulaştıracak mahalle muhtarlarıdır. Mahalle muhtarlarımızın sıkıntılarını, sorunlarını bir bir paylaşa cam ve elimden gelen yardımı yapa cam. Onların sıkıntılarını dinliyorum. Tabi diğer esnaf arkadaşlarımın da ve işadamları derneği başkanı olmam babı ile bir takım sıkıntıları olabilir. Onarlın sıkıntılarını da bire bir paylaşa caz. O konuda da sorunları bekliyoruz.” Dedi. VE yemek davetine icap ettiklerinden ve geldiklerinden dolayı davetlilere teşekkür etti.
Midyat İş Adamları Derneği Başkanı İnci, daha sonra basın ile bir araya gelerek, asıl amacının 2009’un Mart ayında yaklaşan Mahalli seçimlerde Midyat belediye başkan adayı olduğunu söyledi. Partisini açıklamayan İnci, “bu konuda bir şey söylemiyorum. Kesinleştikten sonra açıklaya cam. Sadece Midyat belediye başkanlığı için adayım.”dedi.
Emrullah İnci, bugüne kadar Midyat’ta yaptığı yatırım hizmetleriyle memleket sevdalısı olduğunu söyleyerek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yeni Midyat Seyahat otobüs firması sahibi, İnşaat, Petrol akaryakıt istasyonunu MADO (İCE-MAR) kafeterya işletmeciliğini sürdürmektedir. Midyat Belediyesinde yaklaşık 6 yıl İmar Müdürü olarak çalıştı.
Emrullah İnci; belediye başkan adaylığını ilçe içinden ve ilçe dışındaki hemşerilerin yoğun talep ve istekleri nedeniyle bu göreve talip olduğunu belirterek, “Halkın bu isteği beni fevkalade memnun etti ve bu göreve beni layık görmelerinden dolayı kendilerine müteşekkirim. Onların bu arzuları beni kamçıladı ve bu konuda başarılı olmak için ben ve beni destekleyenlerle beraber var gücümle çalışıp hiçbir şekilde yılmayacağımı sizler önünde söz veriyorum. Yapacağım çalışmalar başarılı olması halinde şehircilik adına Midyat için gerekli olan ilçede büyük sorunlardan yol, alt yapı çalışmalarını ilçe geleninde ayrımcılık yapmadan imkanlar dahillinde en hızlı ve en iyi şekilde yapacağım. Pahalı olan su makul bir fiyata indirilecek ve yoksul ailelerin de belediye imkânları çerçevesinde yardımcı olunacak. İlçemizde fabrikalar bulunmamaktadır. Şu anda halkımızın ekonomisine en büyük katkıyı yapan inşaat sektöründür. Bu sektörün daha verimli çalışması için mütahitlerimize ve ev sahibi olmak isteyen halkımıza gerekli olan kolaylıklar, hizmet konusunda olsun, harçlar konusunda olsun büyük bir destek verilecek elimden geçen yardıma da yapacağım.”dedi.
Genç iş adamı İnci, ilkokulu Midyat’ta ortaokulu Bursa da okuduktan sonra, Kabataş Erkek Lisesindeve İstanbul Üniversitesi (İÜ) Mühendislik Fakültesinde İnşaat Mühendisliğinden mezun olan İnci daha sonra iş hayatına atıldı, evli ve üç çocuk babasıdır.

Yenises.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum