21 Kasım 2008

Mardinspor'dan Bilet İndirimi!

http://img123.imageshack.us/img123/287/mardinlogodv3.jpg


Mardinspor - Malatya Belediyespor maç bilet fiyatlarının eski açık 1 YTL, kapalı tribün ise 3 YTL olarak belirlendiği ve bayan seyircilerin maçı ücretsiz seyredebilecekleri açıklandı.


Burak ERDEM – MARDİN Mardinspor - Malatya Belediyespor maç bilet fiyatlarının eski açık 1 YTL, kapalı tribün ise 3 YTL olarak belirlendiği ve bayan seyircilerin maçı ücretsiz seyredebilecekleri açıklandı.

Mardinspor yönetimi tarafından alınan karar ile Pazar günü saat 14:00’da oynanacak olan maçın bilet fiyatları 1 ve 3 YTL olarak belirlendi. İskenderun’dan galibiyetle dönen Mardinspor’da tek hedef Pazar günü oynanacak olan Malatya Belediyespor maçını kazanmak.

Konuyla ilgili takım kaptanı Recep Asıl şunları söyledi: “İskenderun’dan 3-0 gibi net bir skor ile galip ayrıldık. Bu galibiyetin morali ile sahamızda oynayacağımız Malatya Belediye ve Elazığspor maçlarını kazanarak 3 maçlık bir seri elde etmek istiyoruz. Tabi bunları isterken yanımızda taraftar desteğini de görmek istiyoruz. 2. Lig’e göre çok kaliteli bir kadromuz var; ama biz ligin başından beri sahamızda deplasmandaymış gibi oynuyoruz. Bilet fiyatlarında yapılan indirimi de göz önünde bulundurursak, bu duruma Malatya Belediye maçı ile son verebiliriz. Bu maçta tribünlerde boş koltukları görmek istemiyoruz.”
Mardinimiz.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum