1 Aralık 2008

Mardinspor'da Tek Hedef Galibiyet

MARDİNSPOR: 3 - MALATYA BELEDİYESPOR: 2

Son 2 haftadır aldığı başarılı sonuçlarla göz dolduran Mardinspor 30 Kasım Pazar günü Elazığsporu konuk ediyor. Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen Mardinspor’da tek hedef galibiyet. Geçtiğimiz haftalarda İskenderun DÇ. ve Malatya BLD. maçlarında başarılı mücadele ile 6 puan çıkarmayı başaran Mardinspor çıkışına devam etmek istiyor. Grubunda 17 puanla Mardinspor 7. sırayı işgal ederken Elazığspor ise 11 puanla 10.sırada.

Hafta içi durum değerlendirmesi yapan Mardinspor teknik direktörü Şekip ELİK grupta lider ile alt sıralardaki takımlar arasındaki puan farkının fazla olmadığını bu nedenle grupta en az 8 takımın halen bir üst kategori için şansı bulunduğunu ifade etti. Bu bağlamda Elazığspor maçını dönüm noktası olduğunu ifade eden ELİK tek hedeflerinin 3 puan olduğunu ifade etti.

Yarın 21 Kasım şehir stadyumunda, saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Levnt Aktan, Burak Özcan ve Emir Fatih Akbulat triosu yönetecek. Hava tahminlerine göre maç saatinde hava açık ve sıcaklık 18 derece olacak.

Mardinspor Kulübünden yapılan açıklamaya göre kapalı ve açık tüm maç biletlerinin 1 YTL olduğu ifade edildi. Başarılı sonuçlar ve bilet fiyatlarının düşük olması dolayısı ile maça yoğun ilgi bekleniyor…

Mardinlife.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum