26 Ocak 2009

AK Parti Belediye Başkan Adaylarını tanıttı

AK Parti Mardin İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için çalışmaları yoğunlaştırdıklarını belirterek, Mardin ve 9 ilçenin belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.

AK Parti Mardin İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için çalışmaları yoğunlaştırdıklarını belirterek, Mardin ve 9 ilçenin belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.












Konuşmasında ayrıca hayalindeki Mardin'i tasvir eden Ayanoğlu, sahip olduğu hoşgörüsü ile dünyayı Mardinleştirmek için çalışacağı sözünü verdi. 20 yıldan beri aktif olarak siyaset yaptığını da hatırlatan Ayanoğlu, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve daha sonra AK Parti’de memleketim Mardin’e hizmet etmek rüyasıyla siyaset arenasının değişik kademelerinde görevler aldım. Şimdide karşınıza medeniyetlerin en güzel şehri olan Mardin’i yönetmek için çıkıyorum. Allah beni bu uzun hizmet yolculuğunda siz değerli hemşerilerime mahcup etmesin. Bu süreçte hedefim ve hayalim odur ki, Mardin’i özlenen hizmete kavuşturacağım. Mardin’i yılda iki milyon turistin ziyaret ettiği, Unesco’nun kültür mirası listesine dahil olmuş bir kent olarak hayal ediyorum. etmek üzere listesine girdirmiş, dünyanın turizm kentlerinin en güzeli en iddialısı yapmak üzere yola çıkıyorum. İmar planını mutlaka hayata geçireceğiz. Bu konuda en büyük desteği katılımcı demokrasi anlayışı ile sivil toplum kuruluşlarından sağlayacağız. Vatandaşlarımızla el ele vererek Dünya’yı da Mardinleştireceğiz, AK Parti olarak Mardin'de destan yazacaklarını sözlerine ekledi.

Tören sonunda bütün belediye başkan adayları İl Başkanı Lokman Sinanoğlu tarafından tanıtıldı.
Mardin ili Merkez Belediye Başkan Adayı Mehmet Beşir Ayanoğlu,
Dargeçit İlçesi Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılıç,
Derik İlçesi Belediye Başkan Adayı Kenan Özaydın,
Kızıltepe İlçesi Belediye Başkan Adayı Cemil Aydoğan,
Mazıdağı İlçesi Belediye Başkan Adayı İsmail Aydın,
Midyat İlçesi Belediye Başkan Adayı Niyazi Atalay,
Nusaybin İlçesi Belediye Başkan Adayı Hüsnü Kartal,
Ömerli İlçesi Belediye Başkan Adayı Servet Cemiloğlu,
Savur İlçesi Belediye Başkan Adayı Cengiz Turgay,
Yeşilli İlçesi Belediye Başkan Adayı Enver Sağlam.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/6B7_c.JPG



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum