29 Ocak 2009

Başarılı atletlere Validen ödül

Aldığı derecelerle Mardin’i başarılı bir şekilde temsil eden Mardin Kros Takımı, Mardin Valisi Hasan Duruer, Vali Yardımcıları Niyazi Ulugölge ve Yavuz Selim Süzer’i makamlarında ziyaret ederek, destek istedi.

Balkan Şampiyonasında ülkemizi ve ilimizi sevince boğan Başkan Münir Cura ve diğer antrenörler eşliğinde, büyük gayret sarf ederek Türkiye Kros liginde 10. sıradan 4. sıraya yerleşen Kros takımı altyapı sporcuları ile beraber Vali ve yardımcılarını ziyaret edip kendilerine hediyeler takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Vali Hasan Duruer, makamında ağırladığı takımın atletleriyle sohbet edip, başarılarından gurur duyduğunu belirterek, Başkan Münir Curadan bilgi aldı. Vali Duruer, “Ülkemiz ve Mardin atletizminin hak ettiği yere gelebilmesi için çaba sarf edenlerin biz hep yanlarında olacağız. Bu bakımdan büyük başarılara imza atan Mardin Kros takımının bundan sonra birinciliğe kilitlenmesini arzu ediyorum.” dedi.

Vali Yardımcısı Niyazi Ulugölge de sporcuları makamında kabul edip tebrik ederek, “Sizler kıt imkanlarla büyük başarılara imza attınız. İmkan hazırlanması halinde daha büyük başarılar elde edeceğinize yürekten inanıyorum. Bundan sonra size daha iyi imkanlar hazırlayıp ülkemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil etmeniz için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer ise kros liginde başarılarıyla göz dolduran takımı tebrik ederek,” Sizleri her zaman ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden bireyler olarak görmek istiyoruz .” diyerek, takımın her zaman yanında olacaklarını ifade etti.

Başkan Münir Cura ise verdikleri destekten dolayı Mardin Valisi ve Yardımcılarına müteşekkir olduğunu ifade ederek, hedeflerinin milli takıma sporcu olacak kalitede bireyler yetiştirmek olduğunu belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum