23 Ocak 2009

MARDİN DEVLET HASTANESİNDE YEMEK BOYKOTU

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1099_maxi.JPG

Mardin’de Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesinde başlatılan yemek boykotu, diğer sağlık kuruluşlarına da sıçradı. Mardin Devlet hastanesi çalışanları öğlen yemeklerinin paralı olmasına hastane bahçesinde toplanarak simitli protesto yaptı.

Maliye Bakanlığının Devlet hastanelerinde çalışan sağlık personellerinin öğlen yemeklerinin paralı olması yönündeki kararına tepkiler büyüyor.

Hastane çalışanları kararı öğlen yemeğinde hastane önünde toplanarak simitli protestoda bulundu. Öğlen yemeklerinin şimdiye kadar ücretsiz verildiğini dile getiren sağlık çalışanları “Servislerde hastalarımız var. Hastaları bırakıp dışarıda yemek yeme şansımız yok.

Şimdiye kadar hastanede ücretsiz olarak verilen yemeğin ücrete tabi tutulmasını protesto ediyoruz. Öğlen yemeğimize göz dikenlere simit yiyerek tepki verdik” şeklinde konuştular.

Güvenlik önlemleri altında yapılan simitli protesto olaysız olarak sonuçlandı.

www.habermardin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum