29 Ocak 2009

Midyatlı İşadamları Irak'ta incelemelerde bulundu

Midyat ilçesindeki çalışmalarını sürdüren Midyatlı işadamları Irak'ta incelemelerde bulunarak, işadamlarıyla yatırım konularını görüştü.

Midyat ilçesindeki çalışmalarını sürdüren Midyat Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSADER) üyeleri, Irak'ta incelemelerde bulunarak, işadamlarıyla yatırım konularını görüştü. Irak'ta açılan Türk okulunu da ziyaret eden işadamları yetkililerden bilgi aldı.

MİSADER Başkanı Emrullah İnci, "Bu, işadamlarımız tarafından Irak'a yapılan ikinci gezi oldu. Iraklı işadamları ile bir araya gelme imkânı bulan üyelerimiz, Osmanlı zamanından yapılan eserleri ve Osmanlı kültürünü yakından görme imkânı buldu. MİSADER yönetimi olarak dış ticareti araştırıp yatırım amaçlı çalışmalarız devam edecektir. Yurt dışına yapılan gezilerin en kısa zamanda meyvesini vermesini umuyorum." şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum