4 Ocak 2009

Vali Kılıçlar Mardin’den Hüzünlü Ayrıldı.

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/valivedalasma.gif

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Mardin’den Eskişehir’e atanan Vali Mehmet Kılıçlar’a Valilik binası girişinde mülki amir ve çalışanlarının katıldığı uğurlama töreni düzenlendi.

Duygu selinin yaşandığı törende kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaşarak helallik isteyen Vali Mehmet Kılıçlar ve eşi Yard.Doç.Dr Arzu Kılıçlar’a havaalanına kadar uzun konvoy eşlik etti.

Uğurlama törenine katılan Vali Yardımcıları Yavuz Selim Süzer, Niyazi Ulugölge, Ferhat Özen, Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Yılmaz, Jandarma Komutanı Alaattin Katı, İl Emniyet Müdürü Serdar Meriç, İlçe Kaymakamları, daire amirleri ve vatandaşlar ile uzun süre sohbet eden Vali Kılıçlar uçağa binmeden sevecen ve neşeli haliyle dikkat çekti.

Herkesle vedalaştıktan sonra uğurlamaya katılanlarla hatıra fotoğrafı çektiren Vali Kılıçlar ve Eşi Kılıçlar Hanımefendi bu esnada duygularına hâkim olamadı. Çalışma süresince mesai arkadaşlığını yapmış Vali Yardımcısı Niyazi Ulugölge, Yavuz Selim Süzer ile Koruma ve Protokol Müdürlüğünü üstlenmiş olan Emniyet Amiri Fatih Dikici ve koruma polisleri de gözyaşları içinde Vali Kılıçlar’ı uğurlayarak başarı dileklerinde bulundu.

Polis Mangasını selamlayarak uçağa binen Kılıçlar ailesi, katılanlara son bir kez el sallayarak Mardin’den ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum