24 Şubat 2009

Bölünmez'den Ayanoğlu'na Destek

29 Mart 2009 yerel seçimleri öncesi siyasi partiler arasındaki oy yarışı devam ederken cezaevinde tutuklu bulunan Mardinli işadamı Süleyman Bölünmez avukatı aracılığı ile yaptığı basın açıklamasında AK Parti’ye destek vereceğini söyledi.
http://www.kenthaber.com/Resimler/2005/07/07/00002547.jpg
29 Mart 2009 yerel seçimleri öncesi siyasi partiler arasındaki oy yarışı devam ederken cezaevinde tutuklu bulunan Mardinli işadamı Süleyman Bölünmez avukatı aracılığı ile yaptığı basın açıklamasında AK Parti’ye destek vereceğini söyledi.

Avukatı Efe Erten aracılığı ile gazetemize bir açıklama gönderen Süleyman Bölünmez şu ifadeleri kullandı:

“Çok Değerli Mardinli hemşerilerim kıymetli basın mensupları

Antalya başsavcılığı tarafından 27.01 2009 tarihinde başlatılan bir soruşturma çerçevesinde 29.01.2009 tarihinde tutuklandım. Yüce Türk adaletinin tarafsız ve adil yargılanmasına güvenerek vicdanen suçsuz olduğuna inandığım bu suçlamalardan Aklanarak karşınıza başım dik alnım pak çıkacağıma söz veriyorum.

Kasım 2002 milletvekili seçimlerinde gösterdiğiniz teveccüh ve şerefli oylarınız ile Mardin bağımsız milletvekilli seçildim. Görevim sürecine 58. ve 59. hükümetlerin değerli başbakanları kabine üyeleri meclis komisyonları ve 22. Dönemin değerli tüm milletvekilleri ile uyum, sevgi ve saygı içinde önce vatan millet ve sizlerin huzuru refah ve sosyal yaşamı için gerekli tüm kararlarda sizleri en iyi şekilde temsil etmeye tüm iyi niyetimle çalıştım.

Bu çalışmalarımız tarafınızdan takdir edildiğini ilimiz ilçe ve köylerinde il dışındaki Mardin halkı ve Mardin dostlarınca gösterilen ilgi ve alakada birebir yaşadım ve yaşıyorum.

22 07 2007 milletvekili genel seçimlerinde başbakanımız ve Akparti genel başkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Mardin ak parti ikinci sırasından milletvekili adayı gösterilmeme rağmen iş yoğunluğum ve gördüğüm lüzum üzerine istifa ettim.

Dillerin ve dinlerin beşiği barışın ve hoşgörünün temsilcisi taşın oya gibi işlendiği kültür turizmin parlayan yıldızı Mardin şehrimizi yerel yönetim bazında en iyi temsil edecek iktidarın imkan ve desteklerini alacak belediye başkan adayı avukat sayın Beşir Ayanoğlu olacağına inancım ve güvenim sonsuzdur.

Her zaman milletimiz ve şehrimiz için en hayırlı kararı şerefli oyları ile veren ve verecek olan sizlersiniz 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde de aynı düşünce ve doğrultuda karar vereceğinizi umar sevgi ve saygılarımı sunarım.”
Nezir Güneş
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum