22 Şubat 2009

İETT´den Sabiha Gökçen´e servis

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/23011.jpg
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Havalimanı´ndan sonra, Anadolu yakasındaki Sabiha Gökçen Havalimanı´na da otobüs seferleri düzenlemeye başladı.

İETT, Sabiha Gökçen Havalimanına otobüs seferleri düzenlemeye başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sabiha Gökçen Havalimanından özel servislerin kaldırılması üzerine İETT Genel Müdürlüğü, alana ulaşacak yolcular için otobüs seferleri koydu.

Sabiha Gökçen Havalimanı ekspres hatları şöyle:
(E3) 4. Levent-Sabiha Gökçen Havalimanı; Sabiha Gökçen Havalimanı, TEM Otoyolu, Kavacık, 4.Levent güzergahını takip edecek.
(E9) Bostancı-Sabiha Gökçen Havalimanı; Alt Bostancı, Küçükyalı, Maltepe, Kartal, Pendik, Alt Kaynarca, Sabiha Gökçen Havalimanı güzergahını kullanacak.
(E10) Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı; Kadıköy, Kozyatağı, Sabiha Gökçen Havalimanı güzergahını izleyecek.
Öte yandan, İETT´nin Atatürk Havalimanına Şubat ayında başlattığı seferlere iki hat daha ekledi. Yeni hatlar; Atatürk Havalimanı-Etiler Akmerkez (96A) ve Atatürk Havalimanı-Kozyatağı (96K) olarak belirlendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum