12 Şubat 2009

Midyat Temsilcisine PLaket

Midyat ilçesinde faaliyetini sürdüren Midyat Genç İşadamları ve Genç Girişimciler Derneği (MİGİAD) MArdin Life Dergisi Midyat muhabirini plaket ile ödüllendirdi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeerol.jpg
Batman'da bulunan Midyat Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından Vural toplantı salonunda düzenlenen gece de çeşitli plaketler dağıtıldı. Düzenlenen geceye Batman Valisi Dr. Recep Kızılcık, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulselam Uluçam, Midyat Kaymakamı Mustafa Yılmaz, Midyat Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz ile Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal ve davetliler katıldı. Gecede; ilkeli ve tarafsız habercilik anlayışı ile yaptığı çalışmalardan ve Midyat'ın güzelliklerini
dünya basınına tanıttığından dolayı Midyat temsilcimiz ve aynı zamanda İletişim Gazetesinin de köşe yazarı olan Selahattin Erol'a plaket verildi. Erol plaketini MİGİAD Derneği Başkanı Zeki Çiçek adına, Dicle Üniversitesi (DÜ) Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yar. Doç. Dr. Mustafa Şenay Canoruç'tan teslim aldı.
Bizlerde Mardin Life Ailesi olarak başarılı çalışmaları ile adından sıkca söz ettiren Midyat Temsilcimiz Selahatin Erol'a başarılının devamını diliyoruz.
Nezir Güneş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum