14 Şubat 2009

Saadet Partisi Mardin Belediye Başkan Adayı: Abdulmuttalip Bilgiçoğlu

AK Parti ve DTP'nin adaylarını açıklamasının ardından dikkatlerin üzerinde toplandığı Saadet Partisi'de Mardin belediye başkan adayını yaptığı tanıtım toplantısı ile açıkladı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifesadet1.jpg
SP'nin Mardin Belediye Başkan Adayı Abdulmuttalip Bilgiçoğlu oldu.
Mardin'de AK Parti ve DTP'nin adaylarını açıklamasının ardından dikkatlerin üzerinde toplandığı Saadet Partisi'de Mardin belediye başkan adayını yaptığı tanıtım toplantısı ile açıkladı.

SP'nin Mardin Belediye Başkan Adayı Abdulmuttalip Bilgiçoğlu oldu. Ak Parti'den istifa ederek Saadet partisi'ne geçen İl Özel İdare eski meclis başkanı Abdulmuttalip Bilgiçoğlu, SP il Başkanı Mehmet Timurağaoğlu'nun il başkanlığı binasında yaptığı aday tanıtım toplantısında basına ve kamuoyuna adaylığı açıklanan Abdulmutttalip Bilgiçoğlu, Mardin'e gerçek anlamda hizmet vermek üzere Saadet Partisi'nden aday olduğunu belirtti. 29 Mart Yerel seçimleri için AK Parti'den aday adayı olup, ancak adaylığı kabul edilmemesi üzerine partisinden istifa ederek Saadet Parti'sine katılan Bilgiçoğlu, "Gönlümden geçen; doğduğum, yaşadığım ve belli bir merhaleye geldiğime inandığım memleketime vefa borcunu ödemektir. Yerel hizmet ile ilgili olarak avrupa'da bir yıl eğitim gördüm. Bu kentin sorunlarını da sıkıntılarını da çözüm yollarını da bizden daha iyi bilen kimse yoktur. Bu konuda iddialıyız ve mütevazi olmamıza da gerek yok. " şeklinde konuştu.
http://www.memlekethaber.com/foto295_185//2009/2/131712bilgic.JPG
Saadet Partisi il başkanı Mehmet Timurağaoğlu ise, Mardin'e aday olarak tespit ettikleri Bilgiçoğlu'nun Mardin'in sorunlarına vakıf olan isabetli bir aday olduğuna dikkat çekerek, "Adaylık süreci içerisinde aday adaylarından partimize çok yoğun bir teveccüh söz konusu idi. Bize müracaat eden bir çok aday adayımızın arasından birinde karar kıldık. Adayımız, İl özel İdaresi Meclis başkanlığı görevinde de bıulunmuş olan ve bu kentin sorunlarını en iyi bilenlerden biri olduğuna inandığımız Abdulmuttalip Bilgiçoğlu kardeşimizdir. Sadet Partisi olarak bu kardeşimiz seçildiğinde partimizin tüm imkanlarını Mardin'de kullandırmaktan hiç bir şekilde kaçınmayacağımızı özellikle belirtmekte yarar görüyorum" dedi.
Kadir Üründü
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum