16 Şubat 2009

Sağlık-Sen, Hemşirelere Yönelik Bilgilendirme Paneli Düzenledi

http://www.mardinnethaber.com/userfiles/image/2007/02/memursen.jpg
Panele Öğretim Görevlisi Feride Mungan, Yüksek Hemşire Sibel Yalaza, Sendika Avukatı ve AK Parti Mardin Belediye Adayı M. Beşir Ayanoğlu Panelist olarak katıldılar.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Memur Sen Başkanı Mustafa Aydın’ın açılış konuşması yaptı.
Mardin Sağlık Sen Başkanı Mustafa Akbaş yaptığı konuşmada “Hemşire arkadaşlarımızı sadece hemşireler gününde değil, hergün fedakarca çalışan gayret sarf eden sağlıklı nesiller yetişmesi için çaba gösteren hemşire arkadaşlarımızı her gün yanında olduğumuzu, hem hak ve sorumlukların hatırlatılması ve meslekleşme sürecine katkı olması amacıyla yönetim olarak böyle bir paneli tertiplemeyi düşündüklerini” söyledi.
Akbaş; Hemşirelik Mesleğinin kutsallığı, Mardin şartlarında Hemşirelik Hizmetinin zorlukları ve sağlık personeli arkadaşların çalışırken değerlerinin bilinmesi ana fikrini vurgulamak istedik dedi. Bunun için 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Hemşirelikle İlgili Kanun ve yönetmeliklerde geçen Hak ve Sorumluluklar ve Aile Hekimliğinde Hemşirenin Rolü başlıkları altında panelistlerimizin değerli katılımları ve bilgileriyle Hemşire ve Memur arkadaşlara bu organizasyonu yaptık. Katkısı olan tüm panelist ve katılımcılara teşekkür ederim” dedi.
www.mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum