22 Mart 2009

Demir, seçim çalışmalarını Midyat'ta sürdürdü

AK Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir, 29 Mart yerel seçim çalışmalarını Midyat ilçesi ile ilçeye bağlı Acırlı, Şenköy ve Çavuşlu beldelerinde sürdürdü.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifehalov.jpg
Kendisine eşlik eden akrabaları ve partililerle birlikte Midyat’ta yapılan seçim çalışmalarına destek vermek üzere bu ilçeye giden AK parti Mardin milletvekili Mehmet Halit Demir, AK parti İlçe Başkanı Edip Demirdağ ile Midyat İlçe teşkilatının yöneticileri tarafından parti binasında karşılandı.
Ak Parti Midyat ilçe başkanlığında toplanan partililere bir konuşma yapan Miletvekili Mehmet Halit Demir, AK Parti’nin 29 Martta yapılacak yerel seçimlerden yeni bir zaferle çıkacağını söyledi.
AK Parti’nin 3 Kasım seçimleriyle başlayan serüvenin Türkiye’yi nereden nereye getirdiğini verdiği örneklerle partililerine anlatan Milletvekili Halit Demir, “29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerle Ülkemiz, istikrarın devamından yana karar vereceğine inanıyoruz. Hepimiz biliyoruz ki, ülkemiz her geçen gün daha iyiye daha güzele hızla ilerliyor. Bu ülkenin en güzel köşelerinin başında geldiğine inandığımız Güneydoğumuz, ve dolayısıyla da Mardinimiz AK Parti’nin yarattığı hizmet sinerjisinden yararlandı, yararlanmaya da devam ediyor. Mardin’e yapılan hizmetleri her yerde anlatıyoruz. Hatta bizim anlatmamıza gerek bırakmadan; gittiğimiz hemen her yerde vatandaşlarımızın memnuniyeti bize her şeyi anlatıyor. Başta sayın Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan olmak üzere, kabinedeki tüm bakanlarımız ve sizin temsilcileriniz olan biz Milletvekillerinin tek bir gayesi var, O da şudur: Daha önceki hükümetlerin hizmette ihmal ettiği bölgemizin diğer bölgelerle arasında olan gelişmişlik açığını hükümetimiz kapatmaktadır. Hükümetimiz, enerjisinin büyük bölümünü bölgemizin üzerinde yoğunlaştırdığını hepimiz biliyoruz. Bunu büyük bir onur duyarak sizinle paylaşmanın gururunu duyuyorum. Emin olun ki, bugüne kadar bu bölgeyi, bu milleti bu iktidar kadar Samimi bir şekilde sahiplenen ikinci bir hükümet daha olmadı, bundan sonra da olacağının ihtimalini vermiyorum.”dedi.
http://www.memlekethaber.com/foto295_185//2009/3/212137halooo.JPG
ÇAVUŞLU BELDESİNE SAĞLIK OCAĞI
Seçim bürosunda yaptığı konuşmasının ardından ilçe merkezinde hizmet vermeye başlayan yeni bir bankanın açılış törenine katılan Milletvekili Demir, daha sonra beraberindeki partililerin oluşturduğu uzun araç konvoyu eşliğinde Midyat ilçesine bağlı beldelere adeta çıkarma yaptı.

Acırlı beldesini ziyaret eden Milletvekili Demir, belde girişinde partililer tarafından karşılandı. Kendisini karşılamaya gelen partililerle birlikte seçim bürosuna gelen ve burada da bir konuşma yapan Milletvekili Demir, daha sonra beldede yaşamını yitiren vatandaşların taziye yerlerine birer ziyaret gerçekleştirdi. Şenköy ve Çavuşlu beldelerini de ziyaret eden Milletvekili Demir, burada kendisine iletilen sorunlarla ilgili girişimlerde bulundu. Önemli bir nüfus yoğunluğuna sahip olmasına karşın derme çatma bir sağlık ocağı olan Çavuşlu Beldesi’nde kendisinden yeni bir sağlık ocağı yapılmasını isteyen vatandaşların taleplerini dinleyen Milletvekili Demir, Vatandaşlarla birlikte söz konusu sağlık ocağını ziyaret etti. AK Parti Midyat İlçe Başkanı Edip Demirdağ ile birlikte Çavuşlu Sağlık Ocağına gelen Milletvekili Demir, burada çalışan sağlık personellerinin sıkıntılarını dinledi. AK Parti iktidarının en fazla önemsediği hizmetlerin başında sağlık konusunun geldiğine dikkat çeken Milletvekili Demir, Çavuşlu’ya yeni bir Sağlık Ocağı yapılması sözünü verdi. Belde sakinlerinin huzurunda Sağlık Bakanlığı yetkililerini arayan ve belde halkının talebi olan Sağlık Ocağı’nın beldeye yapılmasını isteyen Milletvekili Demir, ilgili birimlerden konuyla ilgili sözü alması ve bu sözü belde sakinleriyle paylaşması üzerine etrafında bulunanlar tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Milletvekili Demir, yeni sağlık ocağı yapımı sözünün ardından derme-çatma eski sağlık ocağının önüne çıkarak sağlık personelleriyle birlikte hatıra kalsın diye bir de fotoğraf çektirdi.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/Z42_haloo.JPG
Midyat Gezisini Şenköy Beldesi ziyareti ile gece saatlerine kadar sürdüren Milletvekili Mehmet Halit Demir, daha sonra beraberindekilerle birlikte Mardin’e bağlı Yalım beldesine gelerek, AK Parti belediye başkan adayı Bedri Acabey’e ait seçim bürosunu ziyaret ederek partililere hitaben bir konuşma yaptı.
İsmail AYDOĞAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum