22 Mart 2009

Şahkulubey: "Nevruz`un Mardin'de daha derin bir anlamı var"

AK Parti Mardin Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Gönül Bekin Şahkulubey, Nevruz dolayısı ile bir mesaj yayınladı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifegnvrz.jpg
AK Parti Mardin Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Gönül Bekin Şahkulubey, Nevruz dolayısı ile bir mesaj yayınladı.
Mesajında Nevruz’un insanlar arasındaki sevgi ve saygıyı ayakta tutan, birbirleriyle barışmalarını sağlayan, birlik ve beraberlik duygusu içinde hayatlarını devam ettirme arzusunu hedefleyen sosyal bir etkinlik, kültürel bir zenginlik olduğunu ifade eden Bekin Şahkulubey, “Gelenekler, neden, niçin, nasıl gibi sorular sorulmadan atadan oğula kalmıştır. Bu özelliği ile millet bağını güçlendiren en önemli unsurlardan biridir. Nevruz da baharın gelişinin kutlandığı böyle bir gelenektir."dedi.
Mardin’in hoşgörü ortamında bu gibi günlerin anlamının daha derin olduğunu belirten Milletvekili,” baharın gelişini, doğanın dirilişini kutlarken, bu yeni uyanışın barışa, dostluğa ve kardeşliğe vesile olması diliyorum. Baharın habercisi, birlik, beraberlik ve kardeşliğin sembolü Nevruz Bayramı'nı içten duygularla tebrik ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum