20 Mart 2009

DP Adayı Tutaşı, Esnafın sorunlarını dinledi

DP Mardin Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Tutaşı, esnaf ve pazarcıların sorunlarını dinleyerek seçildiği takdirde Mardin´ın tüm sorunlarında olduğu gibi esnaf ve pazarcıların sorunlarını da birlikte çözeceklerini, belediye başkanı olarak kapılarının her zaman kendilerine açık olacağını ifade etti.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifedp1.jpg
Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde hazırlanan Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Tutaşı, belediye ve il genel meclis üyeleri seçim çalışmalarını sürdürüyor. DP Mardin Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Tutaşı, esnaf ve pazarcıların sorunlarını dinleyerek seçildiği takdirde Mardin´ın tüm sorunlarında olduğu gibi esnaf ve pazarcıların sorunlarını da birlikte çözeceklerini, belediye başkanı olarak kapılarının her zaman kendilerine açık olacağını ifade etti.

DP’den seçime katılan belediye meclis üyelerinin de halkın arasından bilgi, birikim ve itibar sahibi insanlardan belirlendiğini, bir yerlerden atama ile belediye başkanlığına aday olmadığını dikkat çeken Tutaşı, “Ben ve belediye meclis üyelerim her zaman halkın içinde olan insanlarız. Biz sizleri sadece bazılarının yaptığı gibi seçim dönemlerinde ziyaret etmeyeceğiz. Belediye yönetimine geldikten sonra Mardin’in ve Mardinlilerin sorunlarını sizlerle birlikte çözeceğiz. Sorunlarınızın çözümünde sizlerin öneri ve görüşleri bizlerin uygulayacağı çözüm önerileri olacaktır, bundan emin olmalısınız. Biz, başkaları gibi koltuk için gelmiyoruz. Mardin´in biriken sorunlarını çözmek için geliyoruz. Çözmediğimiz takdirde bizlerden hesap sormalısınız, yakamıza yapışmalısınız, sizden bunu bekliyorum. Mardin´in başta işsizlik ve altyapı sorunları olmak üzere tüm sorunlarını çözecek projelerimiz var. Biz sorunların çözümü için adayız. Bu nedenle, sizlerden belediye başkan adayı olarak bana, belediye meclis üyesi seçiminde DP’ye oy vermenizi rica ediyorum”şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Adayı Tutaşı, başkanlığı kazandığı takdirde öncelikli olarak yapacaklarını da anlatarak, “Eşiyle kavga eden bir bireyin bile rahatlıkla yanıma gelip derdini paylaşabileceği bir başkan olacağım. En büyük hedefinin ise Mardin’in en büyük sorunu olan işsizliği çözmek için Organize Sanayi Bölgesine Ortadoğu ülkelerinden yatırımcıları getirmektir.”dedi. Organize sanayi gölgesinde yetkileri belediye bünyesinde toplayarak yatırımcılar için cazip hale getireceklerini kaydeden Tutaşı, “Eksik kalan alt yapı sorunu giderilip temasa geçtiğimiz iş adamlarımızın bölgemize yapacakları yatırımları ile işsizliği kısa zamanda çözeceğiz. Turizm önceliğimizi marka haline getirerek, üretimin ve istihdamın artırılması için çalışacağız.”diye konuştu.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/3AD_IMG_0428.JPG
Nezir Güneş / Ekrem Arslan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum