20 Mart 2009

Ağaç Bayramı`na doğru 2

Dünya Ormancılık günü ve Orman Haftası kapsamında 22 Mart Pazar günü Toplu Konut sitesinde bulunan Mardin TOKİ İlköğretim Okulu bahçesinde Vali Hasan Duruer`in katılımıyla ağaç bayramı kutlanacak
http://img.turkmedya.tv/image/e83cb0558ffdee99283109f345317675/248/189
22 Mart 2009 Pazar günü yapılacak olan kutlama etkinlikleri saat 14.00’da başlayacak.

Günün anlamı ile ilgili konuşmaların yapılacağı ve fidan dikimi ile ilgili önemli bilgilerin verileceği kutlama programı folklor gösterileri ile devam edecek. Orman haftası ile ilgili düzenlenen kompozisyon şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin eserlerini okuyacağı ve ödüllerini alacağı program katılımcıların katılacağı toplu fidan dikimi ve ikramlarla bitecek.

Yeni bir bahara merhaba…

Programa ev sahipliği yapacak olan Mardin TOKİ İlköğretim Okulu Müdürü Murat Bağış şu açıklamaları yaptı. Yeni bir bahara dediğimiz bu güzel günde yapılan bu anlamlı kutlamaların okulumuzda yapılması bizi çok sevindiriyor. Site Yönetim Müdürümüz Aziz Örpek ile beraber heyecanla hazırlıklarımızı yapıyoruz.

Bütün Mardinlileri bekliyoruz…

Sayın Valimizin ve Çevre Orman Müdürlüğü yetkililerinin de katılacağı bu kutlama etkinliğinde çevreye duyarlı bütün Mardinlileri bekliyoruz.

Yaklaşık üç bin dikim yapılacak…

Etkinlik kapsamında ilimizin yeni yerleşim yeri olan TOKİ sitesine yaklaşık üç bin adet farklı türde fidan ve yetişmiş ağaçlar dikilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum