18 Mart 2009

DP Adayı Tutaşı: "Gümbür gümbür geliyoruz"

Demokrat Parti (DP) Mardin Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Tutaşı, gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifetutasi1.jpg
Demokrat Parti Mardin’de hızlı bir seçim çalışması yapıyor. Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Tutaşı, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üye adayları mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak seçimler öncesinde vatandaşlara yapacakları hizmetleri anlatıyorlar. Son olarak Birinci Cadde esnaflarını ziyaret eden DP’liler Mardin'in sorunlarını anlattılar.

Belediye Başkan adayı Tutaşı, ”Belediye Başkanlığı seçimlerinin seçim startını verdiğimiz günden beri gece gündüz demeden halkımızın kapısına giderek sorunlarını dinledik. Gece gündüz demeden Mardin esnafını tek tek gezerek sorunlarını dinledim, şimdi kırat zamanı bizlere vereceğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”dedi.

"Ekibimle hizmete talipim"
Seçimleri kazanacağına emin olduğunu belirten Tutaşı, ''Kurduğumuz güçlü bir ekiple gümbür gümbür geliyoruz. Adayların içinde herkesi kucaklayan kimseyle kavgası olmayan, hepsiyle barışık olan sadece benim. Sessiz çoğunluk oyunu bana verecektir. Kazanırsam halk günleri yapacağım. 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak seçimleri kazanıp göreve başladığında Mardin’de öncelikle işsizlik, altyapı ve tarihi Mardin’in turizm potansiyelini artırıp ve bu arada en kutsal değer olan işçi haklarına da büyük önem vereceğim.”diye konuştu.

Seçimlerin demokrasinin er meydanı olduğunu, partisinin de bu meydanlarda var olduğunu ve başı dik, alnı açık olarak seçimlere katılacağını söyleyen Tutaşı, konuşmasına şöyle devam etti:

"Ülkemizin içinden geçtiği bu sıkıntılı süreçte demokrat geleneğe ve onun güçlü partisi Demokrat Parti’ye olan ihtiyaç kat kat artmaktadır. Demokrat Parti ülkemizin tüm coğrafi bölgelerinde ve toplumun her kesiminde var olan bir Türkiye partisidir. 70 milyon vatandaşımızı tek tek kucaklayacak kadar güçlü ve yetkindir. Siyaset yoluyla millete hizmet etmek zor ve meşakkatli bir yoldur. Demokrat Parti vefa ve sadakat partisidir. Türkiye’de çok partili sistemi Demokrat Parti getirmiştir. Belediye başkanı seçildiğim takdirde adil ve şeffaf olmak kaydı ile 5 temel prensip ortaya koyacağım. Birincisi yasalara, insanlara, çevreye, kurumlara, bilime ve işimize saygılı olmak. İkincisi ekip çalışması ile var olan kaynakları ortak akıllar, öncelikleri tespit ederek vatandaşlarımızın hizmetine sunmak. Üçüncüsü güven vermek, verdiği sözün arkasında durmak. Dördüncüsü israftan kaçınmak ve beşincisi ise şehrini sevmek, insanlarını sevmek ve değer vermek."

"Mardin’i dünyanın önemli bir turizm kenti haline getireceğim"
Belediyenin kapısını 24 saat açık tutarak, güler yüzlü belediyecilik anlayışını hayata geçirecek, belediye çalışanlarıyla uyumlu bir birliktelik ve ekip çalışması içerisinde hizmetlerin aksatılmadan yürütülmesi için gereken çabayı göstereceğini söyleyen Tutaşı, “Bunun için belediye çalışanlarımıza dönem dönem hizmet içi eğitim ve seminerler düzenleyeceğim. Yaşlılarımızın ihtiyaç duyduğu bir kısım hizmetlerin evlerinde verilmesi için gereken çalışmaları yapacağım. Şehrimizin temizliğine, yolların ve kaldırımların sağlamlığına, pazar yerlerimizin düzenine özen gösterecek, park, bahçe ve mezarlıklarımızın bakımına önem vereceğim. Mardin’i geliştirmek ve köy görünümündeki bir kent olmaktan çıkarmak için ulaşım ve altyapının tamamlanmış olması gerekir. Mardin’e ulaşım ve alt yapı sorunu kalmayan gelişmiş bir kent haline getireceğim. Tarihi ve kültürel mekânlarımızı turistik birer cazibe merkezi haline getirecek, otel ve konaklama merkezlerimizin de gelişmesiyle Mardin’i değil Türkiye’nin dünyanın önemli bir turizm kenti haline gelmesini sağlayacağım.”diye konuştu.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/48C_IMG_0201.JPG
Nezir Güneş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum