21 Mart 2009

DSP’Lİ MİLLETVEKİLLERİ MARDİN’DE

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1294_maxi.JPG
Demokratik Sol Parti Genel Başkan Yardımcısı Teyibe Gülek, vatandaşları çözüm üreten siyasi kadrolar istediğini söyledi. DSP İstanbul Milletvekili Hüseyin Mert ise, Ak Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın meydanlarda bir kayıkçı kavgası verdiğini ileri sürdü.

DSP Genel Başkan Yardımcısı Teyibe Gülek ve DSP Milletvekili Hüseyin Mert Mardin’e geldi. DSP’li Belediye Başkan adaylarına destek vermek üzere Mardin’e gelen milletvekilleri DSP il Başkanlığında düzenledikleri basın toplantısında, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. DSP Genel Başkan Yardımcısı Tayibe Gülek, vatandaşların 2 kutuplu sunulan siyasi tablodan rahatsız olduğunu söyledi. Gülek, “Geliş amacımız DSP yönetim kadrosu ve Milletvekilleri olarak tüm Türkiye yi gezerek vatandaşlarla birebir görüşmek. DSP’li Belediye Başkan Adaylarına destek istiyoruz. Aynı zamanda halkın sorunlarını dinliyoruz. Dinlediğimiz bu sorunları bir rapor haline getirerek DSP Genel Başkanlığında ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde dile getireceğiz. Tarihi sokaklarda gezdik ve vatandaşların sorunlarını diledik vatandaş artık çözüm üreten bir siyasi kadro istiyor. Böyle bir duruma getirildi ki siyaset sanki AK Parti ve CHP dışında bir siyasi parti yoktur. 2 kutuplu ayrımcılığa son diyor. Sorunların çözümünü istiyor. Biz DSP olarak Belediye Başkan adaylarımızın sorunların çözümünde başarılı olacaklarına inanıyoruz. Anadolu da birçok DSP’li Belediye Başkanlarımızı gösterebiliriz” dedi.

İstanbul Milletvekili Hüseyin Mert ise, Dünyayı saran kürsel krizin Türkiye de finansman krizinden çok reel krize dönüştüğünü belirterek, “ Başbakan İşsizliği yüzde 10,3’lerden devir aldık bunu düşürmeye çalışıyoruz şeklinde açıklamalarda bulunuyor. Ama işsizlik Türkiye de yüzde 13’lere vardı. 139 bin kredi kartı borçlusuna ulaşıldı. İnsanlarımız her iki partiden rahatsız Çiftçi ve esnafı bitirdiler. İşte Türkiye’nin ekonomik alanda getirilen nokta bu. AK Parti hükümeti dış borç 200 milyar dolarla aldığı Türkiye’nin borcunu 550 milyar dolara çıkardı. Cumhuriyet tarihinde 200 milyar borç varken son 6 yılda 550milyar dolara geldi. Ayrıca faşizane bir yönetim anlayışına doğru gidiyor. Meydanlarda bir kayıkçı kavgası var. Amaçları geleceği tek parti ile yönetmektir. AKP ve CHP’nin alternatifsiz görüntüsünü sergiliyorlar. Buna basın kuruluşları da görmezlikten geliyor. En büyük baskı da basın kuruluşlarına acımasızca uygulanıyor ” şeklinde konuştu.
www.habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum