20 Mart 2009

Enver Ete, gençlerle bir araya geldi

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Enver Ete, Belediye encümen adayları ile birlikte gençlerle bir araya geldi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeegenc.jpg
Enver Ete; soru cevap şeklinde geçen sohbete geçmeden önce, bir toplumun dinamiklerini oluşturanların, yarınların müjdeleyicilerin gençler olduğunun altını çizerek, gençleri selamladı.

Konuşmasında daha çok belediyecilik ve gençlik arasında çözümlemeler yapan Ete, tarihi ve kültürel mirası tarih öncesi çağlara dayanan Mardin gençlerinin sportif, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyet alanlarının olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu anlattı. Yönetime geldikleri takdirde yarınların teminatı olan gençler için gereken her türlü desteğin sağlanacağını, gençlerin yaşanılır ve anlaşılır ortamlara kavuşturmak için belediye adına ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.

Soru cevap kısmında yaklaşık iki saat boyunca gençlerin sorularını cevaplayan Ete; salondan çıkışta gençlerin coşkulu tezahüratlarıyla uğurlandı.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum