25 Mart 2009

Gaz Sıkışması: 1 ölü 2 yaralı

Mardin tarihi çarşı olarak bilinen 1. Cadde'deki Arasa İşhanı’nda sabaha karşı meydana gelen patlamada 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeolayy.jpg
Mardin tarihi çarşı olarak bilinen 1. Cadde'deki Arasa İşhanı’nda sabaha karşı meydana gelen patlamada 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Olay yeri sakinlerinden alınan bilgilere göre gaz sıkışması sonucu patlamanın yaşandığı olay ile igili soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi. Gaz sıkışması patlamasında Şeyhmus Hakan hayatını kaybederken, Murat Hakan ve Esmer Hakan yaralandı.

Patlama sonucu, 4 iş yeri tamamen yanarken 7 işyerinde ise ciddi anlamda hasar gördü. Yaralılar, Mardin'deki ilk tedavilerinin ardından Diyarbakır'daki Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.


Mardin Valisi Hasan Duruer, Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Emniyet Müdürü Serdar Meriç ve Belediye Başkan Yardımcısı Tekin Bisen olay yerinde incelemelerde bulundu.

Şeyhmus Edis / Nezir Güneş
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum