15 Mart 2009

Gönül Şahkulubey`den Tıp Bayramı Mesajı

AK Parti Mardin Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Gönül Bekin Şahkulubey 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifegonul.jpg
AK Parti Mardin Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Gönül Bekin Şahkulubey 14 Mart Tıp bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Türkiye Büyük Millet Meclisinin çalışmalarına ara vermesinin ardından Mardin’e gelen Milletvekili Bekin Şahkulubey yayınladığı mesajında; Sağlık, hayatımızın en temel yapı taşıdır. Aldığımız her nefeste, attığımız her adımda, bütün bir ömürde sağlık değişmez paydamızdır. Öyle ki, hayatın bütün değişkenleri bu temel yapının içinde saklıdır. Bir ömür boyu yaşadığımız her detay bu değişmez paydaya göre hesaplanır. Bu alanda en büyük hizmeti, özveriyi doktorlarımızdan ve sağlık çalışanlarından görürüz.” dedi.

Dün Mardin Tabip Odasının Tıp Bayramı kokteyline katılan Milletvekili Bekin Şahkulubey’e Mardine yapılan atamalardan dolayı teşekkür edildi. Doktor açığının önemli oranda giderildiği Mardin’e en son 24 uzman doktor daha atanmıştı.

AK parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey Mesajında; “hayattaki en büyük zenginliği bize sunan tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutluyorum.” dedi.
Nezir Güneş
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum