15 Mart 2009

Enver Ete, doktorları yalnız bırakmadı

14 Mart Sağlık haftası nedeniyle Mardin Tabipler Odasının öğretmenevinde düzenlediği kokteyle katılarak Enver Ete, doktorların tıp bayramını kutladı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeenver5.jpg
14 Mart Sağlık haftası nedeniyle Mardin Tabipler Odasının öğretmenevinde düzenlediği kokteyle katılan Enver Ete, tabipler odası yönetim kurulu tarafından kapıda karşılandı.

Salona girdikten sonra belediye başkan adaylığını tebrik etmek için yanına gelen Tabiplerle ayaküstü sohbet eden Ete; öncelikli amaçlarının insana hizmet olacağını, bu temelde düşünüldüğünde tabiplerle aynı sorumluluğu paylaşacaklarını söyledi.

Halka sağlık hizmetleri götürme amacıyla, gerek Tabipler Odası, gerekse de bireysel anlamda tabiplerle işbirliği içinde olacağını, gelecek önerileri uygulanabilirliği ölçüsünde halkın hizmetine sunacaklarını söyledi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum