27 Mart 2009

Gözün Aydın Mardinspor!

http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/kadirbuyuk.jpg
İyice yaklaşan yerel seçimler için son sürat devam eden siyasi çalışmaların yanı sıra halkımızın seçim arenasına odaklandığı bir gündemi yaşıyoruz. Herkesin kafasında bir yığın soru işareti oluşturan bu gündemden sıyrılabileceğimiz bir haber aldım bugün…Dostum Fahrettin Enez’den duyduğum, beni keyiflendiren bu haberi hiç bekletmeden Mardin Life sitesi aracılığıyla halkımıza duyurdum. Zira bu haberi okuyan bütün hemşerilerimizin de keyif alacağına emindim.

Evet!

İki aydan beri tutuklu olan Sayın Süleyman Bölünmez’in anlam veremediğim esareti bitti. Yani anlayacağınız, Mardinsporumuzun babası özgürlüğüne kavuştu.

Mardinimizin gözü aydın!

Mardin Sporumuzun gözü aydın!

Kim ne derse desin!

Kim nasıl derse desin!

Kim neye çekerse çeksin!

Kim ne düşünürse düşünsün!

Ortada olan bir gerçek var ve bu gerçeği bu saydığım kimlerden hiç birinin değiştiremeyeceği kesindir. Kesin olan şeyse; Mardin’in Süleyman Bölünmez’e olan sevgisidir. Mardin Life dergimiz için verdiği destekten tutun da bütün ilçelerimize ve çeşitli alanlarda yapmış olduğu yardımlara varana dek, Sayın Bölünmez’in Mardinimize önemli hizmetleri olmuştur. Ama açıkça söylemeliyim ki onu halkımızın sevgilisi yapan en önemli hizmeti ise, Mardinsporumuz için harcadığı çabalarıdır. Ve Mardinsporumuz en parlak dönemini Sayın Bölünmez’le yaşarken biz Mardinlilerin gönüllerini de şahlandırmıştır.

Sayın Bölünmez’in özgürlüğüne kavuşması adına duyduğum sevinci bütün Mardin halkının duyduğuna olan inancımla bu cümleleri dizerken aklımda yine de Mardinsporumuz var. Zira Süleyman Bölünmez’i Mardinsporsuz, Mardinsporu da Süleyman Bölünmezsiz düşünemiyorum artık.

Düşünemiyorum çünkü onsuz geçen zaman diliminin tamamında yetim kalmış bir Mardinspor profili söz konusudur. Mardinsporumuzun şu an mücadele ettiği lig be bu ligin puan cetvelinde bulunduğu yer ise bu yetametin bir sonucudur.

Büyük bir keyifle aldığım ve yine Mardin Life okuru olan bütün Mardin halkı için büyük bir keyifle yazdığım ve ilk olarak benim duyurduğum özgürlük haberinin muhatabı olan Sayın Bölünmez’in kısa bir süreyle dinlenmeye ihtiyacı olacaktır elbetteki. Ama bu kısa sürecin ardından gelecek olan icraatların ilk başında Mardinsporumuzun olacağını düşünüyorum.

Bunu Süleyman abisini yakından tanıyan Gazeteci kardeşi Kadir Üründü olarak yazıyorum.

Mardinsporumuz, babasına büyük bir özlem duyuyor.

Eminim ki baba Bölünmez’in de Mardinsporumuza özlemi vardır.

Bu kavuşmanın olabileceğine emin olan bir Mardinli olarak;

Babasına kavuşacağına inandığım Mardinsporumuzun eski günlerine döneceğini ve süper ligi zorlayan başarılarıyla ruhlarımızı okşayacağını düşünüyorum. Benim tanıdığım Süleyman Bölünmez, Mardin’e olan sevdasını Mardinsporumuza tekrar sahip çıkarak ve gönlümden geçen başarılara tekrar ulaştırarak Mardinlinin yüreğinde kurduğu tahtın eskimesine engel olacaktır.

Sonuç olarak diyeceğim o ki;

Geçmiş olsun Sayın Süleyman Bölünmez.

Gözün aydın Mardinimiz.

Ve gözün aydın Mardinsporumuz…
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum