8 Mart 2009

İL GENEL MECLİS ÜYELERİNE VEDA YEMEĞİ..

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1232_maxi.JPG

Mardin’de bir dönem önce il genel meclisi üyeliğini yürütenlere Vali Hasan Duruer, polis evinde veda yemeği verdi. Veda yemeğine Vali Yardımcısı Niyazi Ulugölge, İl Özel İdare Genel Sekreteri M.Sırrı Hamidi katıldı.

Dört yıl süre ile il genel meclis üyeliğini yapan 37 meclis üyesine Vali Hasan Duruer tarafından veda yemeği verildi. Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte bazı meclis üyeleri, belediye başkan adaylığı ve yeni meclis üyeliği için görevlerinden istifa etti. Polis evinde verilen veda yemeğinde

Vali Hasan Duruer, il genel meclis üyelerinin, il genelinde gerçekleştirilen ve hizmetlerin programcısı, planlayıcısı ve takipçisi olduklarını belirterek “İl Genel Meclis üyesi arkadaşlarımızın, KÖYDES projesi kapsamında köylerimize hizmet götürmede büyük gayretleri olmuştur. Son birkaç yıl içinde yapılan hizmetlerin boyutu oldukça büyüktür. Hizmetlerin programlanmasında, planlanmasında ve takip edilmesinde büyük emek ve gayretleriniz olmuştur. Önümüzdeki dönemde görevlerine devam etmeyecek arkadaşlarımız olacak. Verdiğiniz hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da hizmetin yürütülmesindeki görüş ve önerilerinize önem vereceğiz. Kapımız her zaman size açık olacaktır” şeklinde konuştu.

Vali Duruer veda yemeği sonrasında, il genel meclis eski başkanı Abdülmüttalip Bilgiçoğlu ve il genel meclis üyelerine verdikleri hizmetten dolayı takdir belgesi verdi.

Hab.Mehmet Çelik

www.habermardin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum