26 Mart 2009

Mardin Valiliğinden Patlama Açıklaması

Mardin’de 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan patlama ile ilgili olarak Mardin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre patlamanın gaz sıkışmasından kaynaklandığı belirtildi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifepatla.jpg
Mardin’de 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan patlama ile ilgili olarak Mardin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre patlamanın gaz sıkışmasından kaynaklandığı belirtildi.

Tarihi çarşı olarak bilinen 2. Cadde'deki Arasa İşhanı’nda sabaha karşı meydana gelen patlamada 1 kişi ölmüş 2 kişi ise yaralanmıştı. Mardin Valisi Hasan Duruer imzası ile yayınlanan basın açıklamasında “Saat:00.20 sıralarında İlimiz merkez 2. Cadde No:102 sayılı yerde faaliyet yürüten zücaciye dükkânında sebebi henüz tespit edilemeyen bir patlama meydana gelmiş. Patlama neticesi olay yerinde bulunan Ş.H. hayatını kaybetmiş, E. H. ile M. H. isimli şahıslar yaralanmıştır. Şahıslardan M.H. hayati tehlikesi bulunduğundan tedavisi için Diyarbakır iline sevk edilmiş, E.H. isimli şahıs ise Mardin Devlet Hastanesindeki ilk tedavisinin ardından taburcu edilmiştir.

Açıklamada olay yerinde bomba imha ve olay yeri inceleme uzmanlarının yapmış oldukları incelemeler neticesinde herhangi bir patlayıcı madde bulgusuna rastlanılmadığı dikkat çekilirken, olayın oluş şekli ve elde edilen bulgular doğrultusunda ilk kanaat olarak olayın gaz sıkışması sonucu meydana geldiği ve herhangi bir siyasi boyutunun olmadığı bildirildi.

Açıklamada ayrıca olayın diğer boyutları çok yönlü olarak araştırılmaya devam edildiği ifade edildi.
Nezir Güneş
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum