15 Mart 2009

Mardinspor’da Tek Hedef 3 Puan

Mardinspor bugün oynanacak olan Şanlıurfa Belediye maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkıyor. Düşme bölgesinden uzaklaşmaya çalışan Mardinspor, son haftalarda başarılı bir performans ortaya koyarak üç maçta 7 puan aldı.
http://www.ajansspor.com/resim/futbol05.jpg
Mardinspor bugün oynanacak olan Şanlıurfa Belediye maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkıyor. Düşme bölgesinden uzaklaşmaya çalışan Mardinspor, son haftalarda başarılı bir performans ortaya koyarak üç maçta 7 puan aldı. Düşme potasında bulunan Şanlıurfa Belediye içinde hayati önem taşıyan maçın çekişmeli ve büyük mücadeleye sahne olacağı düşünülüyor. Son 3 takımın bir alt kümeye düşeceği 2.Lig 5. Grupta 8 takım mücadele ederken puan durumunda Mardinspor 29 puanla 5. sırayı Şanlıurfa Belediye ise 25 puanla 7. sırayı işgal ediyor. 21 Kasım şehir stadında saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmayı Kayseri bölgesinden Ömer Murat Ülger yönetecek.

Öte yandan Mardinspor teknik direktörü Şekip Elik yaptığı açıklamada ekonomik olarak çok zor günler geçirdiklerini ama buna rağmen futbolcuların canla başla bir onur mücadelesi ortaya koyduğunu ifade etti. Bu bağlamda Mardin’lilere bir kez daha maddi manevi destek çağrısı yapan Elik futbolseverlerin bu önemli maçta tribünleri doldurup 12. adam görevini yerine getirmesi çağrısını yaptı.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum