15 Mart 2009

Ayanoğlu; Halkın egemenliğini kimseye ezdirmeyeceğiz

AK Parti Mardin Belediye Başkan adayı Avukat Mehmet Beşir Ayanoğlu Memur-Sen Mardin İl Başkanlığını ziyaret etti
http://www.mardinnethaber.com/userfiles/image/2007/02/memur-sen.jpg
AK Parti Mardin Belediye Başkan adayı Avukat Mehmet Beşir Ayanoğlu Memur-Sen Mardin İl Başkanlığını ziyaret etti . Mardin Memur-Sen ziyaretine, Ak Parti Mardin Milletvekilleri, Gönül Bekin Şahkulubey ve Cüneyt Yüksel ile birlikte il başkanı Lokman Sinanoğlu katılarak Ayanoğlu’na belediye seçimlerinde destek istediler.
Memur-Sen Mardin İl Başkanı Mustafa Aydın ve Konfederasyonu'na bağlı sendika başkanları yanı sıra bir çok üyenin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Memur-Sen Mardin İl Başkanı Mustafa Aydın; Türkiye’nin en büyük Memur Konfederasyonu Türkiye Memur-Sen’in Mardin Şube Başkanlığı olarak sendikamıza yapmış olduğunuz nezaket ziyaretinden şahsım ve diğer şube başkanlarım ve üyelerim adına teşekkür ederek başladı. Aydın, genel seçimlerde olduğu gibi, 29 Mart Yerel Seçimlerinde de AK Parti’ye destek vereceklerini açıkladı.
Memurların sorunlarını dile getiren Aydın; “Sendika olarak tarafsız, ülkenin menfaatlerine ise, taraf olduklarını söyledi.”
Sivil Anayasa’nın gündemde sürekli tutulmasını, sivil anayasa olmadan, demokratik yol alınamayacağını, sivil anayasanın önemine ve aciliyetine vurgu yapan Aydın, insan hak ve özgürlükleri çıtasını sürekli yüksek tutmalıyız, ülkenin en nitelikli kesimlerinden birisi olan memurların siyasi haklardan mahrum bırakılması eksiklik olduğunu söyledi.
AK Parti Mardin Belediye Başkan Adayı Mehmet Beşir Ayanoğlu; Memur-Sen’in Türkiye’de yürüttüğü sendikacılık anlayışının takdire şayan olduğunu, Sendikalar ve Sivil Toplum Örgütleri demokrasinin gelişmesinde etkili olduklarını, daha çok güçlendirilmesi gerektiğini ifade etti.
Ayanoğlu, kendisininde birçok STK’da görev aldığını bu sayede Mardin’in sorunlarına vakıf olduğunu, yerel yönetim anlayışlarında da sendikaların katkılarını ve düşüncelerini önemseyeceklerini vurguladı.
Mardin’in temel sorunlarına çözüm bulacaklarını, her şeyden önce şehirlerimizin kapasitelerinin arttırılıp hayat ve kentsel kalitelerinin yükseltilmesi, uluslararası ilgiye açılmalarını sağlamanın tek yol olduğunu belirten Ayanoğlu, “Bunu sağlamak için şehrimizin kimliğine özgü “yerel kalkınma” ve “yerel yönetişim” konseptleri geliştirilmelidir. Şehrin sorunlarının çözümünü halkla birlikte üretip hayata geçirmek ve “kenti yaşanılabilir kılma” ilkesi ekseninde kente ve kentsel sorunlara bakışı gösteren, derinlikli ve zengin projeler yerel yönetim modelimizin ufkunu tayin etmektedir”dedi.
Ayanoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: Mardin bacasız sanayisiyle, Kültür Turizm ve Eğitim alanında kalkınması için, merkezi hükümetle uyum içerisinde çalışacak adayı seçmesi lazım gelir, bu yüzden; sağduyu sahibi Mardinliler’in oylarını bölmemesi gerekir. Yönetimde halkın egemenliğini esas alacağız.Milletin bize verdiği egemenliği hiçbir gruba ya da zümreye ezdirmeyeceğiz”dedi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum