20 Mart 2009

Muhsin Kaya'dan bütün belde adaylarına örnek olacak bir çalışma

Mardin merkeze bağlı Kabala Beldesinde yerel seçimlere hummalı bir şekilde hazırlanan AK Parti Belediye Başkan adayı Muhsin Kaya, hazırladığı seçmen beyannamesi ile büyük takdir topladı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifemkaya.jpg
Seçmen sayısı ve nüfusu ile birçok ilçeyi geride bırakan Kabala Beldesinde 29 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Belediye Başkan adayı Muhsin Kaya hazırladığı seçim beyannamesi ile birçok siyasi partinin il ve ilçe belediye başkan adayını geride bıraktı.



“Her zaman halkımın yanında olacağım”

29 Mart 2009 yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti olarak kararlı adımlarla çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Kaya, “’Devlette hizmet, hizmette de süreklilik esastır.’ ilkesinden hareketle seçimleri kazanacağımız andan itibaren halkımıza en iyi, en kaliteli ve en faydalı hizmetleri yapacağız. Bir ülkenin en zengin doğal kaynağı o ülkenin insanlarıdır. Dolayısıyla bu zenginliğimize hakkıyla sahip çıkmamız gerektiği inancındayım. Bunun da yolu halkın ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılamak, sıkıntılarını gidermektir. Her zaman ve her yerde halkın yanında olmak, halka destek olmaktır.”dedi.

Siyasetin, herkesin kazanacağı formülleri üretme sanatı olduğunu dikkat çeken Kaya açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Projelerimizle yediden yetmişe herkesin kazanmasını sağlamak için azami gayreti göstereceğiz. Beldemiz ve belde halkımız bu proje ve formüllerle modern çağda hak ettiği yere yükselecektir. Halka hizmet için hiçbir şey engel değildir. Kabala halkının yaşam kalitesinin yükselmesi, yaşamının daha kolay ve daha güzel olması için her türlü engeli aşmak kararlılığı ve gayretindeyiz. Kabala, kültürel değerlerine sıkı sıkıya bağlı olan ve memleket sevgisi dorukta olan insanların memleketidir. Değerlerine sahip çıkan; birlik, bütünlük, kardeşlik ve dayanışmadan ödün vermeyen ve her zaman Kabala’ya sahip çıkan Kabalalılar bu seçimde kendini temsil ettiğine inandığı kişiyi seçecektir. Halkın desteğiyle Kabala Belediyesi sosyal, kültürel ve hizmet belediyeciliğinin merkezi olacaktır.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/A77_IMG_0354.JPG
“Halkımın oylarına paha biçilemez”

Seçim bürosunda bir araya geldiği Kabalalılarla bir süre sohbet eden AK Parti Kabala Belde Belediye Başkan Adayı Muhsin Kaya, halkın değerli ve paha biçilmez oyları ile vereceği destekle 29 Mart 2009 yerel seçimlerinden hemen sonra hizmetlerine başlayacağını vurguladı.

Seçim sürecinden öncede halkın arasında olduğunu dikkat çeken Kaya, seçimi kazandığı takdirde hayat geçireceği projeleri ise şu şekilde sıraladı:

“Taşıma kooperatifi faaliyete geçirilecek.

İşsizlikle mücadele edilecek ve gençlerin istihdamına öncelik verilecek.

Beyazsu şebekesi beldemize kadar ulaştırılacak.

Gençlerimiz için spor kompleksi kurulacak.

Her mahalleye bir çocuk parkı kurulacak.

Eğitim ve sağlık konuları üzerinde önemle durulacak.

Okuma-yazma ve dikiş-nakış kursları açılarak kadınlara eğitim verilecek.

Halk Kütüphanesi kurulacak.

Kabala Spor yeniden aktif hale getirilecek.

Her mahalledeki sokak, cadde ve kaldırımlar parke yapılacak.

Çevre ve altyapı sorunları çözülecek.

İhtiyaç sahibi öğrencilere burs verilecek.

Sosyal belediyeciliğin gereği olarak ailelere her türlü destek sağlanacak.

Çöp, çukur ve çamur yok edilerek tertemiz bir çevre oluşturulacak.

Ağaçlandırma yapılarak beldemiz yemyeşil hale getirilecek.

Sanayi sitesinin problemleri çözülecek ve tüm esnafa destek verilecek.

Çok amaçlı salonlar(toplantı, düğün ve taziye için) yapılacak.”

Nezir Güneş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum