17 Mart 2009

Şahkulubey: "Kızıltepe`nin Çıkarması

AK Parti Mardin Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Gönül Bekin Şahkulubey, Ak Parti Kızıltepe Seçim Bürosuna çıkarma yaptı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifegkizil.jpg
AK Parti Mardin Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Gönül Bekin Şahkulubey, Ak Parti Kızıltepe Seçim Bürosuna çıkarma yaptı.

Bekin Şahkulubey, parti yönetimi ve partililerle geldiği Kızıltepe’de yoğun ilgi ile karşılandı. Partisinin adayı Cemil Aydoğan’a başarılar dileyen Şahkulubey, Kızıltepeli vatandaşların sorunlarını dinledi. Kızıltepe’nin layık olmadığı bir şekilde yönetildiğini ifade eden Şahkulubey, “Kızıltepe bu görüntüyü hak etmiyor, sokaklar çöp ve çamurdan geçilmiyor. Kızıltepe’nin AK Parti belediyeciliği ile buluşması ve hizmete kavuşması lazım. Hükümetimiz 2002 yılından bu tarafa hiçbir belediyeye İller Bankası payında ayrıcalık sağlamıyor. Kızıltepe Belediyesi’ne hazineden payına düşen miktar her ay gönderiliyor. Ancak Belediyecilik hizmet üretme, vatandaşın şehir yaşam standardını yükseltme işidir.” dedi.

Belediye Başkan adayı Cemil Aydoğan ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Bekin Şahkulubey, “Bu heyecan ve şevkle çalışılırsa AK Parti bu seçimlerde önemli bir başarı elde edecektir. Gece gündüz demeden bütün vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Biz hizmet etmeye talibiz. Hiç kimseye makam mevki sağlama peşinde değiliz. Meclis çalışmalarından kalan zamanlarda İlçelerimizi belde ve köylerimizi dolaşıyoruz. Halka hizmeti hakka hizmet olarak benimsemişiz.”şeklinde konuştu.

Kızıltepe seçim bürosunda vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Şahkulubey, vatandaşlarla tek tek ilgilendi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum