17 Mart 2009

Kızıltepe`de seçim hazırlıkları tamam

Kızıltepe ilçesi`nde 101.657 seçmenin oy kullanacağı yerel seçimler için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifekse%C3%A7im.jpg
Mardin’in en büyük ilçesi olan ve 199 bin 730 kişilik nüfusu ile Türkiye’nin birçok ilinden de daha büyük bir ilçe olma özelliğini taşıyan Kızıltepe’de; ilçe seçim kurulu seçim hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.
Yoğun seçmen nüfusu ile siyasi partilerin iştahını kabartan Kızıltepe’nin seçim atmosferinin gittikçe ısındığı şu günlerde ilçede seçimi gerçekleştirecek olan seçim kurulu da hazırlıklarda son aşamaya geldi. İlçe’de 411 sandıkta gerçekleşecek seçimde sandık başkanları olarak görev alacak kamu çalışanlarına görevlerinin hatırlatıldığı bir bilgilendirme semineri verildi.
İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Necmettin Kafalı İle İlçe Seçim Kurulu Müdürü Cevat Cesur Yurdakul’un başkanlığında; Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen seminerde, ilçede kurulacak sandıklarda görev alacak sandık başkanlarının tamamı hazır bulundu.
İki ayrı oturumla gerçekleşen seminerde İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Necmettin İle Kurum Müdürü Cevat Cesur Yurdakul birer konuşma yaparak sandık başkanlarının dikkat etmeleri gereken kuralların altını bir kere daha çizdiler.
Seçimde uygulanacak hususlar ile ilgili sine vizyon gösterimi eşliğinde sunum yapan İlçe Seçim Müdürü Cevat Cesur Yurdakul, sandık başkanlarına yetki ve görevlerini hatırlattı. Yaklaşık iki saat süren seminerde
sandık başkanlarının sorularını da cevaplayan Kafalı ile Yurdakul, İlçe Seçim kurumu olarak 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili yapılan bütün hazırlıklarda sorunsuz şekilde son aşamaya gelindiğini belirttiler.
Kadir Üründü
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum