23 Mart 2009

Sporculardan Vali Kılıçlara ziyaret

Eskişehir’in Sazova Bilim Kültür Parkı`nda yapılan Kulüpler arası masterler, büyükler, gençler, yıldızlar ve 15 yaş altı kros ligi final müsabakaları için Eskişehir`e giden Mardin Atletizm Kulübü Sporcuları Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar`ı makamında ziyaret etti.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeatletizm.jpg
Mardin Atletizm Spor Kulübü Başkanı Milli Atlet Münir Cura, Vali Mehmet Kılıçların Mardin Valisi iken, Gençlerin azimli ve istekli olmalarında sayın valimizin desteği büyük olmuştur dedi.

Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar, “Atletizm, bir pist ve alanda yapılan, dünyanın en eski sporlarından biridir. Atletizm, insanın tüm güç ve yeteneğinin neredeyse tümüyle kullanılmasını gerektiren, Atletlerin birbiriyle yarışırken, aynı zamanda kendi güç ve yeteneklerinin sınırlarını tanıyarak bunları geliştirmeye çalıştıran bir spor dalı olduğunu söyledi.

Vali Kılıçlar, Mardin Atletizm Kulübü Sporcularını Eskişehir’de ağırlamanın kendilerine büyük mutluluk verdiğini ve bir anda Mardin’deki hatıralarını canlandırdığını kaydetti

Ziyaret sonunda Vali Mehmet Kılıçlar, Mardin Atletizm Kulübü Sporcuları ile Valilik önünde birde hatıra fotoğrafı çektirdi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum