27 Mart 2009

Üniversite Yönetiminden Dayanışma Yemeği

Mardin Artuklu Üniversitesi idari kadrosunu verdiği yemekle basına tanıttı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeunvrst.jpg
Artuklu Kervansarayında düzenlenen yemeğe Mardin Valisi Hasan Duruer, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay, Mardin Artuklu Üniversitesini Koruma ve Yaşatma Derneği üyeleri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürbüz Aksoy, Üniversite Genel Sekreteri, Murat Dilmen, Rektörlük Özel Kalem Müdürü Bülent Ayanoğlu, Eğitim-Bir-Sen İl Şube Başkanı ve Kütüphane ve Dokümantasyon Dair Başkanı Hasan Ekinci’nin yanında idari kadrolara atanan daire başkanları, şube müdürleri ve birim sekreterleri katıldı.

Yemek öncesi Genel Sekreter Murat Dilmen, üniversitenin idari kadrosunu tek tek basına tanıttı.

Yemekte bir konuşma yapan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay kısa sürede güçlü ve işi bilen bir akademik ve idari kadro oluşturduklarını vurguladı.Üniversitenin yapılanma sürecinde akademik ve idari kadroların işin ehli olan kişilerden oluşturulduğunu belirten Rektör Omay, kısa sürede güçlü bir kadro oluşturduklarını söyledi. Rektör Türkiye’nin Ortadoğu’ya açılan kapısı konumundaki Mardin'de kurdukları üniversite ile büyük başarılara imza atacaklarını dikkat çeken Prof. Dr. Omay, “Üniversitenin kuruluş sürecini bitirdikten sonra yapılanma döneminde kısa bir süre içinde akademik ve idari kadromuzu ehil arkadaşlardan oluşturduk. Arkadaşlarımız fedakâr bir çalışma içindedirler. Mardin'e yakışır bir üniversiteyi hayata geçirmeye çalışıyoruz.”dedi.

Yemekte ayrıca Üniversite rektörü Prof.Dr.Omay üniversitenin yerleşke planını Vali Duruer’e göstererek bu süreçte öncelikli olarak yapılması gereken çalışmalara hakkında bilgiler verdi.

Üniversitedeki idari yapılanması kapsamında rektör yardımcılığına Prof. Dr. Gürbüz Aksoy, Mimarlık-Mühendislik Fakültesi Dekanlığına ise Prof. Dr. Mehmet Akın, atanırken, Murat Dilmen Genel Sekreterliğe, Şahin Arpağ Genel Sekreter Yardımcılığına, Bülent Ayanoğlu Özel Kalem Müdürlüğüne, Fahrettin Çiçek Yapı İşleri Daire Başkanlığına, Salih Nas Spro Kültür Sanat Daire Başkanlığına, Selim Öncü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına, Hasan Ekinci Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığına, Fatih Yörük Bilgi İşlem Daire Başkanlığına, Halil Şimşek Personel Daire Başkanlığına, Sait Demirhan Strateji Daire Başkanlığına, Tevfik Yardımcı ise Öğrenci İşeri Daire Başkanlığına atandı.

Mardin Artuklu Üniversitesi’nin akademik ve idari kadrosuna verilen yemek, Gençlik ve Spor İl Kulübünün müzik grubunun çaldığı şarkılar eşliğinde devam etti.

Nezir Güneş / Ekrem Arslan
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum