20 Mart 2009

Yüksek voltaj yüzünden elektronik eşyaları arızalandı

Midyat ilçesinde yüksek voltaj yüzünden 36 evdeki elektronik eşyaları arızalandı.
http://resimler.haberler.com/haber/114/yuksek-voltaj-midyat-ta-elektronik-cihazlari_o.jpg
Midyat ilçesinde yüksek voltaj yüzünden 36 evdeki elektronik eşyaları arızalandı. Mağdur aileler, yazacakları dilekçe ile DEDAŞ'a hasar tespiti ve tanzimini talep edecek, bir sonuç alamadıkları takdirde savcılığa müracaat edecekler.
Mahalle sakinlerinden Ahmet Nas, "Voltaj yükselince açık durumda olan televizyon ve uydu alıcısı, çamaşır makinesi, bazı lambalar tamamen yandı. Mahallemizde bulunan elektrik tellerinin arasındaki ince çıtalar her gün kırılacak diye çok korkuyorduk ama voltajın yükseleceğini hiç düşünememiştik. Ben bir emekli maaşı ile geçiniyorum. Bu eşyaları tekrar tamir ettirmem ya da yenisini almam olanaksız. Zararımızın karşılanması için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden Hamdiye Rende ise "Evde elektriğe takılı evde bütün cihazlarım yandı. Buradaki 36 ailenin mağduriyetinin giderilmesi için Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'ne müracaat edeceğiz. Bu işin peşini bırakmayacağız." diye konuştu.

Midyat DEDAŞ işletme şefliği yetkilileri de, konunun araştırılarak, gereken çalışmaların yapılacağını açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum