24 Nisan 2009

Gençler Mardin'de toplanacak

GAP bölgesindeki 9 şehirden (Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak) gelen gençler ile yurtiçinden ve yurtdışından farklı sosyal yapıdaki gençleri bir araya getirmek için 08-11 Mayıs 2009 tarihleri arasında GAPGENÇ Festivali Mardin’de gerçekleştiriliyor.
http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/afis.gif
GAP bölgesindeki 9 şehirden (Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak) gelen gençler ile yurtiçinden ve yurtdışından farklı sosyal yapıdaki gençleri bir araya getirmek için 08-11 Mayıs 2009 tarihleri arasında GAPGENÇ Festivali Mardin’de gerçekleştiriliyor. Türkiye’deki ilk bölgesel gençlik festivali olan GAPGENÇ Festival’i “Değişim İçin Paylaşım” olması yanı sıra bölge gençlerinin sosyal katılımını arttırmayı amaçlamaktadır. Festivalde paneller, konserler, atölyeler, kültür sanat etkinlikleri, sergiler ve STK fuarı bulunuyor. Festivalin düzenleme komitesinde GAP Bölge Kalkınma İdaresi’yle birlikte 30 gençlik kuruluşu yer alıyor. Türkiye’den ve Dünya’dan bir çok genci ve gençlik kuruluşunu bir araya getirecek olan GAPGENÇ Festival Programında, Bulutsuzluk Özlemi ve Yeni Türkü Konserleri, Doğaçlama Tiyatro gösterileri ve paneller yer alıyor. Ayrıca gençler, hep beraber Cumhuriyet Meydanı’na yürüyecek ve Piatango Konseri’ne katılacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum