24 Nisan 2009

DSP'nin Genel Başkanlığı'na Hemşerimiz Talip Oldu!

DSP’de Genel Başkan Zeki Sezer'in istifasıyla boşalan Genel Başkanlık koltuğuna bir Mardinli talip oldu…
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/4B4_29225.jpg
DSP’de Gelen Başkan Zeki Sezer’in istifasının ardından kimin genel başkan olacağı soruları yavaş yavaş cevap bulmaya başladı. Partinin genel başkanlığı için şimdiden beliren iki isim var; eski Cumhurbaşkanı Adayı DSP’li Milletvekili Tayfun İçli’nin ardından Mardinli hemşerimiz olan eski bakanlardan Masum Türker.

Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit’in kriz döneminde ekonomiye kurtarıcı olarak getirdiği Kemal Derviş’ten ekonomiden sorumlu devlet bakanlığını devr alarak iyi de bir yönetim sergileyen hemşerimiz Masum Türker, DSP’nin genel başkanlığına aday olduğunu açıklayan ikinci isim oldu.

Bir dönem yayınlanan ve çok da başarılı bir yayın çizgisi ile anımsanan ‘Vuslat Dergisi’nin de sahipliğini yapan başarılı Siyasetçi - meslektaşımız Sayın Masum Türker’e çıktığı yeni yolculuğunda www.surgucum.com olarak başarılar diliyoruz.
Kadir ÜRÜNDÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum