5 Nisan 2009

Haluk Çelik Hızlı Başladı

Kızıltepe’nin en yoğun nüfuslu beldesi olan Gökçe’de 29 Mart Yerel Seçimleri’nde AK Parti’den belediye başkanlığı görevine seçilen Haluk Çelik makamına oturdu.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifehcelik.jpg
Kızıltepe eski belediye başkanlarından merhum Hamit Çelik’in ortanca oğlu olan Haluk Çelik, görevine başladığı ilk günde makamına oturmadan babasının mezarını ziyaret ederek dua okudu.
Kızıltepe’de başarılı hizmetlerde bulunmuş, herkesin sevgisini kazanmış Kızıltepe eski Belediye Başkanı merhum Hamit Çelik’in oğlu Haluk Çelik, babasının doğum yeri olan Gökçe’ye belediye başkanı olarak seçilir seçilmez Gökçe’nin geri kalmışlığını hizmetsizliğini ortadan kaldırmak için var gücüyle çalışacağını söyledi.
Babası Hamit Çelik’in mezarını ziyaret ettikten sonra makamına oturmak için geldiği belediye binasının önünde belde halkı tarafından kurban kesilerek karşılanan başkan Haluk Çelik, Gökçelilerin sevgi gösterileri arasında makamına oturdu.
http://www.memlekethaber.com/foto295_185//2009/4/42041halik.JPG
"GÖKÇE HİZMETLE TANIŞACAK"
Kendisine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunanlarla kısa süre sohbet ettikten sonra vakit kaybetmeden ekibi ve basın mensuplarıyla birlikte belde sokaklarında gezinmeye başlayan başkan Haluk Çelik, devraldığı belediyenin mevcut halini fotoğraflattı. Beldenin mevcut halini arşivlemek ve ileride yapılacak hizmetleri resmen belgelemek amacıyla böyle bir yol izlediğini belirten Başkan Haluk Çelik, “Merhum babamın vasiyeti üzerine beldemize başkan seçilmek istedim. Bir tek amacım var; Gökçe’yi hizmete kavuşturmaktır. Bir Gökçeli olarak iddia ediyorum. Hizmetsizlik konusunda Türkiye’de ikinci bir Gökçe daha yoktur. 15 yıldır belde olan Gökçe çoğu köyden çok daha acı bir durumdadır. Bu beldede 8 bine aşkın insan yaşıyor. Kızıltepe’nin en kalabalık beldesidir Gökçe. İşimiz zor, yolumuz uzun. Beldede daha önce yeteri kadar hizmet yapılmadığı için bizim yapacağımız hizmetler kısa sürede kendini gösterecektir. Bu hizmetleri getirebilmek için gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında kardeş belediyeler bulmaya çalışacağız. Bu teklifleri şimdiden bekliyoruz. Hizmetin adresi olan AK Partili belediyelerden ise bu konuda özellikle destek bekliyorum” şeklinde konuştu.
Gökçe’de yapılacak hizmetler için elbirliği ile çalışacaklarını belirten Haluk Çelik, özellikle çocuk ve gençlerin sağlıklı ortamlarda büyüyebilmeleri için gecesini gündüzüne katacağını söyledi.

Kadir ÜRÜNDÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum