17 Nisan 2009

İstasyon'da İnşaat Halindeki Bina Çöktü: 1 Ölü, 2 Yaralı

İstasyon semtindeki Ofis Mahallesi'nde inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre, Hamza Tini'ye ait inşaat, tablasına harç dökülmesi esnasında çöktü.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifecokme.jpg
Mardin'in İstasyon semtindeki Ofis Mahallesi'nde inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre, Hamza Tini'ye ait inşaat, tablasına harç dökülmesi esnasında çöktü.

Hamza Tini'nin eşi Hanife Tini, oğlu Süleyman Tini ve inşaatta çalışan Ali Taş, çöken binanın altında kaldı. Çevrede bulunan mahalle sakinlerinin polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen sivil savunma ekipleri, Hanife Tini, oğlu Süleyman Tini ve işçi Ali Taş'ı ağır yaralı olarak çıkardı. Yaralılar, Mardin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Hanife Tini doktorların bütün müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olay bölgesine gelen Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu enkazın altında kalan Hanife Tini’nin bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini söyledi. Ayanoğlu çökme esnasında ise 2 kişinin enkaz altında kaldığını belirterek, kurtarma ekiplerinin müdahalesi ile 2 kişinin ağır yaralı kurtarıldığını söyledi.

Ayanoğlu, "Binanın altında başkalarının olması ihtimali üzerine çalışmaları hızlandırıldı. Enkazda yaralananlara Allah'tan acil şifalar diliyorum." dedi.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/A23_cokme111.JPG
Binanın çökmesi üzerine olay yerine gelen Hanife Tini'nin yakınları polis tarafından teskin edilirken, eşi 70 yaşındaki Hamza Tini ise büyük üzüntü yaşadı.

Polis, binanın neden çöktüğü konusunda araştırmalarına başladı.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum