17 Nisan 2009

KADRO SABİT TUTULACAK

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1423_maxi.JPG

Mardin belediye başkanlığına seçilen M.Beşir Ayanoğlu, belediye çalışan kadrosunun yeterli olduğunu belirtti. Ayanoğlu 349 belediye çalışanın bulunduğunu söyledi.

Belediye Başkanı M. Beşir Ayanoğlu, belediyeye gelir getirici projeler üzerinde yoğunlaşacaklarını belirterek, mevcut çalışan kadroyu sabit tutacaklarını söyledi. Belediye başkanlık seçimleri öncesinde işçi alınacak vaatleri söylentilerinin gerçek olmadığını ifade eden Ayanoğlu, hiç kimseye bu konuda vaatlerde bulunmadığını belirtti. Belediyede 349 çalışanının bulunduğunu hatırlatan Ayanoğlu “Şu andaki çalışan sayısı yeterlidir. Norm kadro olgunlaşmaya doğru gidiyor. Bizim işçi almamız ve işçi çıkarmamız söz konusu değildir. Zaman içinde emekli olacakların da yerine işçi almayı düşünmüyoruz. Çalışan sayısını süreç içinde 250’ye düşürmeyi hedefliyoruz. Seçim çalışmalarında hiç kimseye işe alma söz ve vaadinde bulunmadım.”dedi.


TURİZMDEN BEKLENTİLERİMİZ VAR

Belediye başkanlığı olarak öncelikli hizmet ve erken çözüm bekleyen sorunların üzerine gitmeyi kararlaştırdıklarını sözlerine ekleyen Ayanoğlu “Kentimizin turizmden büyük beklentileri var. Bu beklentilerin gerçekleşmesi ve amaca ulaşılması için, temizlik konusunda daha hassas davranmamız ve belli bir kriteri yakalamamız lazım. Haftada bir kentin sokak ve caddelerini yıkatmaya başladık. Kentin çöp yığınlarına tahammülü yok. 120 işçi ile aralıksız olarak çöpleri toplatıyoruz ve sokak ve caddeleri süpürtüyoruz. Belediye olarak hızlı hareket etmek zorunda olduğumuzu biliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Ayanoğlu, vatandaşlarında çöplerini poşetlere doldurarak zamanında çöp bidonlarına koymalarını istedi. Ayanoğlu “Vatandaşlarımızdan çöplerini zamanında çop bidonlarına atmalarını istiyoruz. Sokaklara çöp atılmaması ve herkesin evinin önünü temiz tutarak bize destek verilmesini istiyorum” diye konuştu.

www.habermardin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum